Friday, July 22, 2011

... transform jadik JLo ...

Malam nie i transformers jadik JLo...jeng jeng jeng...ya minah yg sihat walafiat nie akan menjadik JLo...caya tak...
eh eh bukan JLo yg di atas nie....JLo as in Juara LOngkang laaa...ofis buat game bowling...last minute team i tak cukup korum, ajak i main...memandangkan dorang nak buat kat Ampang Point, dekat dgn my house, i agree tapi dah warning dorang siap2 yang i nie JLo...dorang kata tak kisah, asal ada hantar wakil team....ok lahhh demi semangat kesukanan JLO ini akan turun padanggggg :D

Ok lah my fwenz, have a wonderful wiken ya.....
Taking cares uolsss....

10 comments:

Joy said...

happy weekend sis...cun ahh jLO

wahida said...

selamat berbowling kak...

harap2 team akak menang...

nurHeart said...

sis, kali ni try aim bowling pin tu smbil imagine tgh2 lane tu longkang, sure bola tak golek tepi punya, oriteeee! ;))

gud luck & hepi weekend~!

Eri-chan said...

jgn lupa singgah F12A. ada sale gile2 barang dapur & elektrik terpilih.

dah rembat..heheheh

maya amir said...

hahah..JLo pun JLo laa kak..semangat tu yg kite mau..kekekek

cikpia said...

kak rasp dok ampang ka? ala....naper taknah tau???? my aunt dok ukay heights, slalu i lepak sana. nanti bley hang out together2...... =)

wida said...

sonoknya..x per sis kalau masuk longkang.
janji enjoy!

Softtouch [Hanim] said...

hepy weeken sis...JLo pun xpelah sis yg pnting smngat kerjasama dlm bsukan tu ada....

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya main bowling.....bila ntah en dedi nak bawak bini dia main bowling nie...

sW33tdARLiNG said...

hahahah lawak!