Tuesday, July 26, 2011

... team senja ...

Hari Jumaat lepas, activity bowling....Bergambar dolu seblum start main, gambar ini sengaja diblurkan ya, tapi harus lah ada prove i pegi kan.....nie bukan team mate i...sorang je team i..yg hujung baju biru...akak tea lady tau...tapi don't play2 k...terrorist ooo dia main...Team i kan, team "org2 senja" coz ke-empat2 org semuanya dah "senja" hehehe.  Team lain i tengok mostly staff muda mudi ... tapi no hal lah pun cuma rasa kelakar tengok team w'ouls, mcm2 ragam, yg sakit sendi lah, sakit lutut lah, baru settle satu game memasing cam dah pancit hehehehehe....
Bowling kat Ampang Point.  Starts at 8.30pm...3 games.  W'ouls dpt lane yg penghujung skali, tak silap lane 29 kot...Ni score I utk 2nd game gambar xclear sbb guna hp je...1st game me dpt 90, second game 99 last game dapat 118... ok lah ada improvement kan....
Tapi ada incident yg kureng memuaskan hati skit.  Not with the overall game or event tapi dgn keadaan tempat w'ouls main tu. 

Masa last game, baru nak rancak main ler katakan, after 2nd throw, lane w'ouls buat hal lagik... Masa 1st & 2nd game tu pun dah ada problem dgn lane tu...pin yg jatuh2 tak diclearkan lah, score card tu tak diupdatekan lah...tapi masa last game teruk coz setengah jam pekerja situ dok godek2 nak rectify pun tak gerak2 score tu...dah le menunggu setengah jam utk dorang rectify...then kena tukar lane...lane lain penuh...tunggu another 20 minutes gitu utk dpt lane....last2 bila dpt, feel w'ouls semua dah gone....jam dah  11.15 mlm....hati memasing dah terkinja2 nak balik....so apalagi main tarammmm je lah memasing...dah takde yg nak main betul2, bedal je...surprisingly yg bedal je tu yg menjadik hahahahaha....Since nama i yg top skali, lepas je my last throw, at 11.45 mlm...terus me minta diri, angkat bag and cha alif bot...tak de nak tunggu result apa2 dah...

Esok paginya, roger2 tanya kat team mate i resultnya...rupanya dorang cam i gak...baling je bola last terus balik hehehehe  Tunggu hari isnin tanya kat organiser w'ouls tu, unofficially w'ouls dpt no. 3 kot..  Tapi me tak kisah lah no brapa pun, coz i know a had a wonderful time with my fwenz that nite :)

14 comments:

Mak Su said...

iihihi, leh ler maksu join. geng team senja ;)

wida said...

team senja?hehe..evergreen sis

lieyalatif said...

KIKIKI team senja yeak sis..comel plak.....alah sis, senja2 yg penting sporting....kire okey la tu...layan gak bowling hah.....

Pepel BoNda AmaNi said...

gogoogogog u gurls......

wahida said...

yang penting kita enjoyyyy!!!

lily lotus said...

sabar jerlah, takpe sis yg penting u guys happy!

Kamariah Awang said...

Dah 2 kali terlepas main bowling tajaan Wanita UMNO... Nasib2....!

Softtouch [Hanim] said...

sy xreti main boling sis..kalu main belasah2 je pun xreti jgk..xpe jnji enjoy!

eLLy said...

perghh no3 tu cayalah .. senja pun senja la janji masih bergetah ;p

maya amir said...

arghhh potong stim betul lane ni..i br nk dgr cite score makin lama makin naik..mntak blk duit..byr 1/2 jek ke kak..hehe..

atty's said...

dah lama tak main bowling

adarnadzmie said...

tema senja yang sempoi ber bowling... hehe

sW33tdARLiNG said...

alaaa potong stim laaa nak rosak2 cenggitu.. patutlah u dpt no 3 jerk..kalau tak, mesti dpt 1st kannnn?

Eri-chan said...

x pandai main boling..harap je kompeni ada sykt boling hahahaha