Monday, July 18, 2011

... siaran tergendala ...

Harap maaf....siaran tergendala sebentar sila jangan betulkan skrin anda...

Sebab pertama, wiken kepenatan sgt sampai tak sempat buat autopublish entry *alasan standard tapi benar*

Sebab kedua, server kat opis kejap kejap ting tong

Sebab ketiga, tak leh load gambar mungkin server takpun blogspot buat hal *takde gambar, entry jadik tak menyengat, mcm lah slalu menyengat kan lalalala*

Sebab keempat, tuan tanah kedawang sgt sgt mode malas plus ilham tarak mariiii....

Harap maklum & harap maaf....

12 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

mood malas menguasai diri jugak nie......huhuhuhuhu

GreenJade said...

hehe samo lah sis..bz+malas+bz+mala=mals yg lebih2 hahaha

xpe..slow2 kayuh sis. we all sentiasa sbr menanti latest n3 sis ;)

POSH76 said...

takper jgn x update lama2 cam saya ni...baru nak aktif balik huhu

atty's said...

nanti dah rajin..update lelaju ye sis

Cik Wanie Ghani said...

x per,
nanti mood rajin akak sampai,
blogging smula ok,
hihihihi

wahida said...

ekekek, klaka la akak ni...

wahida said...

kak, sok buffet durian jom!!

sW33tdARLiNG said...

makluman di terima... roger n out! hihihi

Anaa said...

its ok.. let the idea flow smoothly, jangan dipaksa2..

Eri-chan said...

kekadang 1 perenggan pun jadikla

Softtouch [Hanim] said...

sy pun mood mls sis...tu bb ari isnin xde n3...tp gagah jgk buat n3 ni sis..

mummysyafie said...

takpe..take ur time. takde gambar pun layan gak