Monday, July 11, 2011

... si penyu & sebatang pen ...

Tajuk cam citer dongeng kan *ihiks*  Pepagi isnin nie ku tersenyum-senyum.....mau tak nye....ada sekor penyu datang melawat i hehehehe Tak caya??? Sila tengok....
Si penyu datang membawa sebatang pen yg terukir nama i plaks tu ...makes me smileeeeee....Sis Amy, makacih bebanyak for the gift...me suka me suuuuka banget...Again, danke, arigato & tq tq tq....

* Sis Wahida, jez in case u wondering why me diam seribu bahsa, me lum trima lagi your parcel, kalo tak silap i u cakap dah posto kannn ...me dok gi check dgn my admin staff, dorang cakap takde pun parcel...kalo i dah trima nanti2, i roger2 u k...

12 comments:

Cik Ecah said...

wahhh somel2 sangat sebatang pen yg terukir nama sis RASP wikth penyu tu...
heeee...

Joy said...

yela..dari tajuknye ingat cite zaman kanak-kanak dulu kala ;)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya pen tu siap ada nama sis lagi....

maya amir said...

macam tajuk cite sinetron kak..kekeke

cikpia said...

J.E.L.E.S. titik. he he.....

wida said...

cantik lah pen tu..siap ada nama lagi

Anaa said...

waaa, dapat sovenir ehh.. kiut kiut.. rasa terharu sangat ekkk..

wahida said...

kak, tak dpt lagi??? biar betul ni kak...semua yg duk jauh top 10 commentators, follower 444 ngan pemenang GA semua ckp dah sampai, eh..ni yg nak marah ni....ni yg rasa nak terjah pos malaysia sekarang gak...sepatutnya dari last week lagi dah sampai...pelik la...

nnt saya kol pos malaysia ye kak...mmg pelik sbb yg duk jauh pun semua dah dpt...mcm mana akak yg duk area KL tak dpt lg ni? huwaaaaaaaa!!!

Nur Misnan said...

wahhh,,, suruh penyu tuh berenang kesini
plak.. kasi meriah sikit.. hu3

nurHeart said...

..cerita dongeng ala2 doraemon hehee :D

sis mmg lucky ye, always dpt gifts from frens :)

lieyalatif said...

comel sis!! murah rezeki....lieya pun dpt gak dari officer2 yg selalu gi outstation ni...lieya ni PA dok betepek jek laa kat opis ...takde can nak outstation..seb baik ade gak tanda ingatan dari dieorg...penoh gak laa wall ni bertepek dgn keychain lieya gantung kikikiki....

sW33tdARLiNG said...

pen tu..... berzaman punya pen i beli kat bandung....

tapi nak jumpa u tak jugak jumpa2 kann..... so i simpannnnnnnnn jer laaa... hehehehe