Monday, July 4, 2011

... penat sungguh ...

Terasa penat sungguh hari nie.  Padahal baru je habis weekend kan....Aktiviti padat over the weekend...

Hari Sabtu rasanya most schools ada sukan kan, 1murid 1sukan 1malaysian nye kempen gitu kan... Tapi anak2 ku tak gi pun..Emerald recovering, Agate malas *ihiks* cuma i settlekan hal ehwal on report cards pepagi tu je...

Syukur all 3 of them ada improvement. Tapi yg paling surprise is Sapphire nye results. Memang tak ku sangka coz w'ouls memang tak push dia sangat pun, since dia baru lah 4 tahun kan...well hopefully dia akan maintain her prestasi sampai bila2....


Nie petang Sabtu w'ouls balik kampung...This lil' girl gak yg gumbira :)   Dia lepas bebas le berlari2 sana sini, main itu ini... Kat umah KL umah merpati...kawasan sempit nak berlari, so bila balik kampung, byk tul lah aktiviti2 dia...Ni bubble time, main kat luar...

Then sesubuh pagi Ahad, terus ke Shah Alam.  My son dah masuk INTEC....  Settle semua hal ehwal pendaftaran dah lewat petang....by the time w'ouls sampai umah semalam dah maghrib.  Memang tiring tul rasanya today....

So my fwenz, how's your weekend?

15 comments:

wida said...

syoknya tgk saphhire tu main..

sW33tdARLiNG said...

wahhh all anak2 punya urusan erkk dalam masa 1 hari.. mmg penat sis, i leh bayangkan

eLLy said...

mood kita arinie sama la kan ...
mood PENAT ;p

rATu kEBaYA said...

sis.. wekend dok umah ja... planning balik kampung cancel.. coz en. suami keje. malas nak drive sendiri.

IdaShah said...

tahniah buat aqua..
happy sapphire dpt main bubble

mummysyafie said...

taniah..skrg Aqua dah jadi mahasiswa.

syok sapphire main bubble.

farra8979 said...

comelnye dia maen bubble...

maya amir said...

kak..samalah dgn anak2 i..kt kg berkinja pijak tanah..haha

Kamariah Awang said...

Waaah... semoga Shappire cemerlang terus yeee..

zahidah dihaz said...

week end panjat gunung santubong...hari ni dah sakit-sakit badan...huhuhuhu


New Entry: Sakit badan

Cik Wanie Ghani said...

weekend wanie plak,
bz ngn appoinment,
alhamdullilah rezeki kan,
hihihihi....

:)

Softtouch [Hanim] said...

weeken sy penat jgk tp penat yg best sbb ngan family..bestnya sapphire balik kg yer..sukalah dia lepas bebas

Anaa said...

letih yang seronoks dan berbaloi2.. :)

haha, jangan saphire nangis bila bubble dah habis, pas tu suh mummy buat kan air sabun lagi...

ch@ said...

letih tapiii bila outing dgn family jadi seronok. kita pun jejalan pergi shopping. tengok sapphire teringat oni bila balik kampung jumpa tanah. menonong je dia buat hal sendiri dan asyik nak main panas.

Pepel BoNda AmaNi said...

bestkan balik kg sekali skala...badan penat tapi rasa berbaloi...