Thursday, July 14, 2011

... my birthday ...

Di sebabkan bebaru nie me mengidap penyakit malas yang kronik, sampai nak sambut birthday sendiri pun rasa malas...teruk kan.  Yes, pada hari selasa, 12 July yang lalu, it was my birthday. Ma, kita sambut hari lahir pada hari yang sama la, sungguh bertuah rasanya diri ini ;) Semoga Ma, panjang umur, murah rezki, sihat sejahtera, diberkatiNya selalu dan hepi2 sokmo :D

Ni adalah hadiah dari geng opis...me tak request apa2 from them...cakap bagilah apa2 yang dorang nak bagi, me trima je....Cu Ta memberikan ku handbag pepel kaler yg gorjes, Cik Teep memberiku 2 helai tudung CT  (lepas nie me leh bergaya jadik Tok Ti lah ya) and Miss Wan bagi kat i eyeshadow Elianto yg i sangggatt suka tapi ahkak tak pandai makeup hehehehe...
My dear geng tenkiu tenkiu tenkiu, love u guys strong :) ...

And kepada sahabat2 maya ku....terima kasih sgt2 for the wishes & doas..Walopun no notification *jgn salahkan FB ye* maupun announcement, tapi korang tetap ingat gak...Sungguh ku terharu & menghargainya....cayunk korangs semua smooocheess....

Oh...ini lah my birthday 'kek' ~ fruit tartlets....takde kek2 dah...makan nie je...ubah selera skit :D  mmg lah yummylicious...ini tinggal 4 ketui je lagi utk dibawa pulang ....
Dgn famili, we had jez a simple and yet meaningful 'celebration'....tu nanti stori ya....

Syukur alhamdulillah, umurku sudah makin meningkat...semoga keimananku, amal ibadahku, ketaqwaan ku pun makin meningkat sama dan semoga ku menjadi seorang ibu, isteri, kawan & muslimah yg solehah dan lebih baik, insyaAllah.....

23 comments:

wida said...

happy besday sis...
semoga bahgia & happy selalu...

Ida WC said...

lagi sekali nak wish happy birthday!
seronok nya dapat hadiah :)

mrsharis said...

Sis..rupanya date kita beza sehari jer..sy 13 july..:)

Happy belated birthday sis.. May Allah bless u & ur family always..Aminn

atty's said...

alhamdulillah ye sis..semoga niat sis menjadi ibu,isteri, kawan dan muslimah yg solehah insyallah termakbul.amin..

hadiah semua besh2

rATu kEBaYA said...

happy b'day sis...

lieyalatif said...

alahai sis...murahnye rezeki u sis....byk gak tu dpt heheheeh...mesti hati hepi jek kan sis...

adoi sis...teliur tgk tart buat tu sis.....peberet lieya ni sis..

Nur Misnan said...

Happy besday dear...
May Allah bless u and many happy return...

kita share ler shadow tuh... hu3

Anaa said...

happy birthday.. bestnya dapat hadiah dari kawan2.. eyeshadow tu kalo tak guna, boleh simpan bagi sapphire.. hehe...

wahida said...

hepi belataed besday kak, semoga pjg umur murah rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...

SYANI said...

Happy belated birthday rasp.. Semoga berbahagis selalu.

zahidahwahid said...

happy birthday kak...semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu...amin....



New Entry: Bowling Time

GreenJade said...

oh hepi belated betday sis..waa sama bulan kite ye.

sukses2 & comei2 sokmo deh :) mmmwahh

ikiqzana said...

happy birthday sis!!.. semoga hapi bersama org2 trsayang.

sis punyer birthday sama ngan ayah i.. 12hb julai..

eLLy said...

Amin Amin Amin
I like your wish :p

Eri-chan said...

happy birthday rasp....hadiah2 itu akan dipakai rayala nampak gayanya ya..dah jimatttttt...

tahun depan kita sambut besday bulan pose pulak ek...

sw33tdarling said...

alamakkk ada special wish for Ma laa... tp dia tengah kemarau tenet kat umah tu yg blog pun slow jer dia tuu skang ni... later i'll tell her laa entry u ni....

and and and... rindu plak tgk fruit tart tuu....

Cik Wanie Ghani said...

happy belated birthday my luving sista,
moga panjang umur & dimurahkan rezeki + diberikan kesihatan yg baik2 belaka:)

Dee said...

yang..serius..bila mau jumpa..di klcc pun boleh..daku mau jumpa..peluk2..laga2 pipi..happy belated birthday ye..

mummysyafie said...

happy belated sis..bila nak jumpa lagi ni

nurHeart said...

hepi belated besdey, sis..! may all ur dreams come true :))

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday sis...semoga pjg umur n murah rezeki n dikurniakan kesiahtan yg sgt baik....

bestnya adiah2 tu sis...

kimmy said...

happy belated birthday sis :)

Pepel BoNda AmaNi said...

sowie akak...eida agak lembss skit....anyway hapie belated besday...semoga bertambah murah rezeki...pppssttt nanti next month my besday nak eyeshadow elianto jugak bleh...hahahahahah *lariksssssssssssss*