Monday, July 25, 2011

... movie ...

Salam ceria di pagi isnin nie...
* pics credit google *

Citer bowling nanti i stori k...tengah tunggu gambar2 dari my fwens....Nie stori hari sabtu...w'ouls gi tengok movie Harry Porter :)  kuar rumah kul 12...sampai at Caps Square kul 12.30..memula tu ingat nak amik movie dlm kul 3...tapi bila masih ada byk seating utk movie kul 12.45 so apalagi...terus on je....
The movie overall bagi i best...mmg i follow citer Harry Porter dari 1st sequel lagi...sungguh kanak2 riang i nie kan....tapi dah suka nak buek camna...lum pernah miss any of the movies...and sronok gak watch them grow kan dari memula dulu till now....

* pics credit google *

Sedih gak le coz lepas nie dah takde dah sequel dia dah...Oh! oh! Baru tingat me nak kena gi collect tickets movie kat Nuffnang...ermmmm bila nak gi ek...

10 comments:

lieyalatif said...

sape yg ikut citer harry potter ni wajib tgk kan sis...katenye ni dah last yeak....lieya tak ikut sgt so tak le pi tgk eheheheeh...tapi game die kat psp lieya suke main heheeheheh

mrsharis said...

Sissssss..pe kata kita g sesama? lia pun nk collect tiket tapi tak tau ofis nuffnang kat mana plus tkde kawan..

rATu kEBaYA said...

adik saya pun citer katanya citer ni best.. sy sama macam lieya tak ikut dari awal.. jadinya kang tak faham pulak

Sharinginfoz said...

memang seronok gak tengok citer ni especially yang 3D

Pepel BoNda AmaNi said...

dah lama xtengok wayang....tunggu amani besar skit la..ala kang amani besar kuar lak adik amani..so tunggu lagi..dan lagi...

Joy said...

lom tgk lagi...harapnye sempat gak tgk nnt ;)

wida said...

wah saphhire pon tgk jugak ker..
sy layan cite HP ni bila kuar tv jer sis..hehe

Teratak Hami said...

Senang jer nak dapat ticket, takde crowds ke?

Akak pernah ikut sekerat je cerita ni. Tu pun tengok DVD jer.

wahida said...

tak nak komen pasal citer ni, nak komen pasal sapphire ni...

apesal la saya selalu geram kalau tgk si sapphire ni? serius saya rasa nak cium2 dia la kak...

nnt lenkali kalu kita karok lagi bawak dia ye kak...

Eri-chan said...

tiket movie dah amik..tgk movie je belom