Friday, July 15, 2011

... miss 1 ...

Today merupakan birthday Miss1.... nie gambar pagi tadi masa 'upacara membuka birthday gifts' :D...

Dalam geng w'ouls 3 org menyambut birthday pada bulan yang sama, selang dua tiga hari je bezanya....Cu Ta, Miss1 & yours truly lah kan....Tiap2 tahun we look forward utk bulan July...meriah rasanya coz outing makan2 lebih kerap :)  Tapi setiap pertemuan ada perpisahannya...

Hari nie w'ouls keluar lunch  bukan semata utk celebrate birthday Miss1 & i, tapi juga sempena farewell utk Miss1 ...sedihhh je w'ouls rasa coz Miss1 akan berhijrah ke ofis baru....

I am gonna miss her truly.  W'ouls berempat nie mmg close, tapi both of us are much closer....of coz lah i redha her leaving... Untuk kebaikan dia gak kan... Sapa tak suka tengok kawan-kawan berjaya & maju ke depan kannn....cuma berat je nak ucapkan goodbye sob sob sob but then...

Goodbyes are not forever.
Goodbyes are not the end.
They simply mean I'll miss you
Until we meet again!

I pasti akan doakan yg terbaik utk Miss 1 ....

# ps :  terima kasih atas ucapan birthday & doa2 uols....i appreciate it very much :)

7 comments:

lieyalatif said...

sweeetnye miss 1 nie....hepi besdes buat beliau semoga terus bahagia...syok la sis....masing2 punye besdei diingati n ade bagi2 present......

atty's said...

setiap pertemuan pasti ada perpisahan kan sis..tp zmn skrg dah canggih byk teknologi moden yg leh menghubungkan kita..

happy besday to Miss1

Teratak Hami said...

Miss1 naik pangkat ke? Murah rezeki on her birthday :-)

Cik Wanie Ghani said...

happy birthday to her....

:)

mummysyafie said...

setiap pertemuan ada perpisahan kan..manis je kawan sis ni

sW33tdARLiNG said...

alahaiii... sedih kan nak tinggal geng sekepala... hopefully Miss1 happy dengan tempat baru dia nanti n happy burfday to her!

Dee said...

happy birthday to miss1...moga dia terus sukses di tempat baru..happy weekend gak sis..