Thursday, July 21, 2011

... masih menaruh harapan ...

Bebaru nie me dapat message dlm FB....


Best tu ada reunion dgn geng bas sekolah i....tuptuptup scroll bawah lagik, ooohhh tiddaakkk! tarikh mini reunion nie jatuh pada 24 July sama tarikh dgn Sapphire nye Sports Day....aduh duh duh duh....sedih luluh hatiku *over kannn*...tanya kat dorang tak leh ke arrange kat area2 kl, nie, so me leh gigih rush2 join skali...tapi memandangkan majoriti dok kat shah alam sana nun, me kena lah follow majoriti kannn....

See lah how, kalo sempat & tak penat, me nak gak rush jumpa dorang.  Tak join for high tea, leh gak ajak dorang lepaking kat mana2 kan...20+- tahun tak jumpa tu...mau tak hati nie terkinja2 nak jumpa....hopefully sports haritu habis awal kalo tak memang takde rezki i nak jumpa mereka2 nie.......

Ku yang masih menaruh harapan..sat nak layan lagu Zaiton Sameon jap walopun tak de kena mengena dgn kisah sebenar nie.......

12 comments:

sW33tdARLiNG said...

buat re-union sekolah, hati jadi muda balik.... semua peel masa sekolah semua keluar balik... i loike...!!

adarnadzmie said...

seronokkan dpt jumpa rakan2 sekolah dolu2..
skrg ni jumpa kat FB jer...hehe

Sharinginfoz said...

mesti seronok jumpa rakan2 lama

Sharinginfoz said...

mesti seronok jumpa rakan2 lama

wida said...

rugi jugak kalau tak join kan sis..
sy pon rindu zaman sekolah dulu..hehe

POSH76 said...

bessnyer mesti happening

wahida said...

ala sian akak kalau tak dpt join...harap2 sports day tu habis awal...

nieda said...

best jumpa kwn2 lama..

eLLy said...

menaruh harapan .. hopefully sport day tu habis awal ;p

ikiqzana said...

klu i jadi u pon sis terkinja2 nak jumpe kwn2 lama yg 20 thn x jumpe.

Pepel BoNda AmaNi said...

i likkkeee klu ada reunion member2 sekolah kan...

mummysyafie said...

wah..best nya boleh reunion sama²