Wednesday, July 13, 2011

... M.A.L.A.S & sang helangs ...

Sesungguhnya saya dalam mood  M A L A S ..... 
* pics credit google *

Tengoklah dah tengahari baru nak membuka blog....keje tak yah citer lah, work is neverending gitu kan... ok ok short entri je nie... kepada Sis Wahida, at lasttttttt parcel mu didalam genggamanku pagi tadi  :D Semuanya in good condition....sila lihat sendiri...

I tengok Sang Helangss tu tingin rasanya nak terbang ke langkawi gitu.  Harus planning nie .... The cekelat, nanti i bawa balik & rasmikan with my kids....makacih lah sis for the gift....perfect timing gitu *ihiks* me sukaaaa banget.....TQ TQ TQ ya....

10 comments:

Nur Misnan said...

cekelat tuh nak jugak...

Anaa said...

wah sis.. hari tu dapat penyu, ni dapat helang pulak.. banyak ler toy tiny animal sapphire..ehh bukan nak bagi sapphire ke? hihi.. :)..

lily lotus said...

sedapnya mamam time ngantuk2 ni

Softtouch [Hanim] said...

coklat tu nmpak sedpa sgt....bestnya dpt fm n key chain...bestkan dpt adiah dr kwn blogger...

eLLy said...

malas? adekah kerna faktor umur? hahaha kidding :D

wahida said...

alhamdulillah, sampai jugak gift tu kat akak...

glad u like it...bila nak karok lagi ni kak? hehe...

ikiqzana said...

biasa tu sis.. ada hari kita tersngt la malas..

Cik Wanie Ghani said...

haip,
x mau mls2 pls,
hihihihi

mummysyafie said...

alhamdulilah..murah rezeki sis..

nurHeart said...

waaaaa... sis sgt meriah dgn gifts ye..! saye pun suke cokelet yg ade kacang2 :D