Friday, July 22, 2011

... it's the thoughts that counts ...

Al-kisah citer lama yg dah basi.....pada 12 Julai ~ birthday saya lah kan....memula tu dok pikir samada nak gi makan KFC, McD or pizza...layan tekak anak-anak...tapi malam tu SH ajak gi Cozy House kat GE Mall.  Kat situ of coz lah me melayan tekak with my fav dish....Keow Teow Beef with Gravy plus cili kicap nie......
Yummylicious....nie me sharing dgn Sapphire...Dia pun suka gak makan nie...see my very own lil' cozy maskot.....

Srupa tak hehehehehe...Lepas memasing dah kenyang makan, Sapphire ajak w'ouls singgal satu kedai nie, dia nak belikan hadiah untuk i dgn menggunakan duit daddy dia :)  yg ada shoes tu pilihan hatinya coz katanya i boleh pakai shoes & handbag tu gi ofis hahahahahaha

Neway, it's the thoughts tat counts kan :) 

12 comments:

Rinna said...

Sedapnyaa tgk kueyteow beef tuh.. sgt menarik.. nyum2.. :)

sW33tdARLiNG said...

wahhh mmg leh claim ads charges for maskot niii...

Sharinginfoz said...

comel sapphire ni bergambar ngan menu, apasal tak sama arah lidah???

wahida said...

kak, semenjak saya dah duk rawang ni, dah lama tak jejak kaki ke Cozy Restaurant tu kak...dulu masa duk Ampang, boleh kata antara tempat yg saya suka mkn kat situ la....

huhu...

Anaa said...

haha.. clever saphire.. dia tahu apa kegemaran mummy dia, but she chose her size punya version..

Pepel BoNda AmaNi said...

sentap tengok makanan...di kala tengah marathon posa nie...

mummysyafie said...

agak² muat tak kasut tu ngan sis..hihihi...comel je sapphire wat gitu.

Joy said...

terliur lak tgk...nk kn cuba gak ni.. x jauh pun GE mall tu ;)

atty's said...

terliur lak tekak ni nak makan keuwtiew..kan main lagi sapphire..ye..

ratna said...

Kue teow tu amat yummy la pulak bila tgk

nurHeart said...

dap nyeeee~

tak penah cuba yg ni, nnt leh la terai :)

Softtouch [Hanim] said...

teringin nk mkn kat Cosy house tu..org kata sedap...tp tulah jauh kat sana...

eh tu adiah utk sis ke utk sapphire?heeeeee