Tuesday, July 19, 2011

... fullhouse luncheon

As salam....Nie adalah stori morri kejadian hari jumaat lepas, farewell luncheon for Miss 1 kat Fullhouse....

Ni food i, set combo dory fish nie...leh order dari kul 12 thghari sampai kul 3 ptg...rege RM16.90 consist of soup, dory tu, ice lemon tea & 1 slice of cake...cake dah habis makan baru dorang hantar.  Set combo lain pun ada cth :  chicken chop, spagetti...rege ranges dari RM19.90 - RM15.90 kot kalo tak silap i.  Tapi kalo ala carte rege lain lah iye.....

Antara opismate yg hadir....
Hari Jumaat lunch lama dari kul 12.15 sampai kul 2.45...so mmg sempat lah rilek2 makan...yg nak gi solat jumaat pun sempat gak join....ambience tempat nie best....utk sesiapa yg suka bergambar tu mmg sronoks lah coz ada sudut2 yg cantik untuk di ambil gambar....see see...nie sblum balik...aktiviti berposing....

Overall, it was a lovely, touching & enjoyable lunch.....

15 comments:

farra8979 said...

wah, cam best jek.. tpt pun cantik.. ^__^

maya amir said...

kak..i baru nak tanye, tu kat wedding ke? rupenye kat full house..deco sgt class you..suke lak i..kat mana ni? kalau i kat kl, sure i slalu dtg sini:)

Pepel BoNda AmaNi said...

tempat nie memang cantik kan.....

IdaShah WC said...

cantik lah tempat tu

syanasaid said...

cantik deco kedai tu sis
mesti selesa kan

wida said...

cantik lak restoren tu..cam kat rumah jer.

rATu kEBaYA said...

cantiknya tempat makan ni..

wahida said...

ramai bloggers dah mkn kat situ..ingat nak try one day nnt..

kak, food kat situ sedap tak kak?

lily lotus said...

aduhai, sweetnya tempat ni. tenang jer jiwang tgk...

sW33tdARLiNG said...

mcm home sweet home jer deco nya...

atty's said...

suka tgk deco tmpt ni .cantik

mummysyafie said...

deco kat situ buat kiter rasa macam makan kat rumah sendiri.

Eri-chan said...

last pergi early 2010 lat nexus ara damansara. ni katne ek?

GreenJade said...

wow beshnyee....jengok2 gak mane I...upsss telupa lak org x jemput lah.hehehe

Cik Wanie Ghani said...

cantik jugak tempatnya kan....
menarik tertarik,
da Booommmmm:)