Tuesday, July 12, 2011

... birthday geng ...

Yesterday birthday opismate i nie, Cu Ta, one of my geng kat opis nie lah....

Hadiah dia mmg sempoi2 semuanya...coz asalkan birthday dia, i will ask her apa yg dia nak coz mmg tau dia ada 'list' to buy nye tiap2 bulan :D  Infact, rasanya kalo w'ouls tak tanya, dia yg siap2 cakap hehehe sempoi kan.......so mostly akan beli apa yg dia request coz semuany mmg dlm bajet w'ouls....yg best tu bila buka, dia buat2 lah surprise gitu hehehehe Lagipun, katanya lagi baik gitu & tak membazir...dari beli something yg dia tak guna kannn.  W'ouls geng2 nie dah ada bajet tertentu utk birthday geng, so uols jangan lah rasa cam eh eh kalo dia mintak rege yg over camne kan...kami2 dlm geng nie je yg dah memahami :D....

Lunch w'ouls nak belanja dia makan...tup tup tup, dia plak yg belanja w'ouls....makacih lah laling....lain kali leh buat lagi ya hahahaha...me makan spagetti nie.... food dia ok laaa...sedap gak le...tapi nothing special gitu....

Cu Ta...smoga segala impian mu menjadi kenyataan and thx for being such a wonderful fwennnn.....

14 comments:

farra8979 said...

nyum2.. cam best jek spageti tu...

sW33tdARLiNG said...

mmg best dapat present in wishlist.. betul kata u, at least dia happy sbb mmg itu yg dia nak..

@xiM said...

teringin lah tengok spaghetti tu..saya minat jugak bolognaise..

lieyalatif said...

sis, dah 3 blog dok tunjuk mkn spegeti hahaahahahah...kebetulan plak hah.....seb baik mlm tadi baru mkn spegeti pizza hut...kalo tak ..mmg dah meleleh dah ni wakaakakaka....

wahida said...

betul tu kak, kalau beli barang yg dia tak pakai, membazir lak kan...

kak, kalau tak sampai jugak gift tu kat akak, saya ganti ngan yg lain la yer...tapi FM ngan keychain saya takde xtra la kak..saya ganti ngan dua coklat ye kak...bole tak?

Anaa said...

best kan kalo ada ofis mate yang sekepala dan memahami.. tak yah nak explain bagai, sumer dah ada rekod memasing.. :)

happy birtday to you too Cu Ta.. :)

atty's said...

betul tu sis.baik kasi hadiah yg dipakai..dr membazir je kan..

Moralle said...

My dear happy birthday ya...hv a wonderful bday ever, muachhhssss...

Dee said...

sedaplah nampak spaghetti tu sis..happy birthday to ur fren..

Kamariah Awang said...

Birthday dia dulu sehari aje dari ma, Rasp! Tapi tahunnya... dah tentu jauh berbeza... Hahaha...

eLLy said...

hapy bday to her & to you laling :D

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday utk kwn sis Cu Ta..best dpt kwn yg memahami ni sis

Cik Ecah said...

selamat ulang tahun dijadikan heee :)

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

hahaha...kakita mmg sempoii.....huhu...bestnya dpt byk hadiah...sphagetti dr mana tuh sis...:)