Monday, June 27, 2011

... selamat dan suci ...

Introducing my new set of skincare .... Safi Rania Gold "Selamat Dan Suci" ....

Sebenarnya me dah tertinggal kat penang these 3 items of skincare yg i slalu guna.  Nak tunggu set tu pulang semula ke pangkal jalan, kena tunggu bonda i naik kl bulan 7 baru leh dapat balik...So, for the time being, me invest gak le with a new set...Dah 2 minggu lebih gak guna produk nie...Toner & Facial Cream Cleanser dia berbau wangi ala-ala bau bunga ros yg i rasa ok with me...

I nie takleh takde skincare, mesti naik jerawat.  Sempat le 3 butir jerawat batu lesung timbul kat muka i and seblum melarat baiklah i berhati2 kannn.  Syukur lepas guna set nie, itu jerawat pun hilang. Sib baik gak le my face jenis tak kisah produk sangat...leh bedal mana2 produk asalkan muka dicuci dan dibelai selalu  *yoyo ooo je bunyi hehehe*....

Nak review tak pandai sangat tapi my fwenz cakap tak nampak apa-apa perbezaan pun me switch produk nie...Me still dok observe tapi tu laaa i pun tak nampak any difference.....Uols pernah try tak produk nie?  how u find it? 

11 comments:

ZanaNordin said...

safi rania gold yerk sis
me pernah gark try
tp tak boleh coz' makin berminyak plak

Pepel BoNda AmaNi said...

baru berniat nak tukar safi rania gold nie....

Rinna said...

Pernah pakai..tapi cam tak de kesan sgt.. tapi tak tau laa kalau pada kulit org lain.. :) So me back to Olay..

GreenJade said...

x penah torai. selalu tepek bedak sejuk jek.hehe

now selang-seli basuh muka dgn air sirih campo air limau nipis.mmg jerawat jrg nk singgah.tapi...susah beno nk dpt 2 bekalan tuh. kena carik kt kedai india.uhuk

nieda said...

x pernah try..hehe rmai yg bertukar sbb terpengaruh dgn model baru safi rania gold kot

Sharinginfoz said...

macam2 jenis ada kat pasaran kan, sukar nak buat pilihan

Cik Wanie Ghani said...

wanie pun pakai produk nie,
tapi cuma toner sajalah,
ingat lps nie nak try "Hada Labo" tue,
diorg ckp bagus...

sW33tdARLiNG said...

sejak my face dah OK dgn 1 produk tu, i tak berani dah nak tukar produk lain sbb walaupun kawan2 ckp elok, belum tentu muka kita sesuai...

adarnadzmie said...

suka tgk produk ni... tapi tak try lagi...

Softtouch [Hanim] said...

sy pakai produk nie..sy nmpak mcm beza..nmpak lkulit ebih bersih..tp tegang tu x lah kot..

mummysyafie said...

nor pernah pakai waktu produk ni baru kuar dulu. tapi pakai sebulan dua nor tukar pada yang lain. takde perubahan waktu nor guna aritu..maybe lambat kot.