Wednesday, June 29, 2011

... sakit jiwa ...

Adus sakit jiwa ku....
* pics credit google ~ tetiba 'ahkak' jadi 'ahbang' lah plak muahaha *

Bukan sebab apa...semalam big boss tarak kat opis...dah settle kerja2 bagai, byk lah free time kan...gatal lah tangan nie nak buka blog....naper lah tak leh...nak buka blog sendiri amik masa 10 minit nak loading...nak buat entri extra utk belah petang pun tak leh....nak BW pun hazabbbbbb ko....buka tutup buka tutup...last last tutup je....melangak jap kat bilik dok pikir nak buat apa, last2 dok dendiam  kat bilik baca novel...punya lah rilek kan :D

Doa2lah hari nie ok...big boss still berada di luar kawasan :D boleh le mengular skit sebanyak hehehehe.... lebih baik me dok kat meja layan blog dari gi sembang2 gossip2 tambah dosa kannnnn :D

* jgnlah wonder why i ckp "Doa2lah hari nie ok" coz ini entri autopublish ditaip pada pukul 12pagi di rumah semalam sambil2 chatting dgn Sis Ratna.

8 comments:

wida said...

hiks..jgn tension2 sis.

sisdee said...

ish mmg i tau camne klu line tu hmpeh lembabs..sbb dulu slalu kena huhuhu

rATu kEBaYA said...

mmg tensi sis kalau nak loading pun melangut nak menunggu.. panas je hati.

Rinna said...

Waah 12 pagi masih online berchatting yer.. :)

Jgn tension2..tau.. be happy.. :)

eLLy said...

ye la sis, i pun aritu kena mcm you .. memang sakit jiwa!

Cik Wanie Ghani said...

sabar wahai kakakku:)

Pepel BoNda AmaNi said...

yeah sangat tensi klu xda keja...tapi xleh nak berblog @ BW dengan aman..kekekekkeke tensi sangat kan..dok jerk kat opis...

mummysyafie said...

alamak sis, takmo risau² k..nor ni plak terlebih kerja sampai kat bawah meja pun ada fail