Wednesday, June 1, 2011

... new office ...

Mempersembahkan my new office.....tadaaaaaaaaa......

Dah 80% siap...ada lagik skit2 barang nak disettlekan...barang2 remeh temeh je pun...yg major2 dah settle....Meja i yang blakang skit tu, yg ada pashmina kat kerusi.  Meja depan i tu, opismate nye, Lola *nama samaran*   Rite now rasa cam pelajar AF je sbb dok dalam aquarium tu .... Dinding cermin2 tu lum dipasang 'frosting' lagik....nanti dah pasang lega skit laaa...ada lah gak privacy....Perabot semua perabot lama...takde yg baru...arrangement je baru...Yg paling best, internet dah ok...dah leh bertenet hehehe..

Tapi bilik big boss lum siap lagik....byk lagik nak disettlekan....but w'ouls kena stop dolu coz kabinet dia lum pasang....hopefully by next week kabinet dah siap, leh le w'ouls settlekan....sakit mata dah memandang kotak2 dia....

Suka ke tak ofis baru, haruslah redha je....dah pindah pun kan...kalo nak tau suka ke tak, haruslah tanya seblum berpindah haritu kan hahahaha...tanya skarang buat apa, bukan leh buat apa2 pun kannnn.....

Smoga dengan new office nie, semangat keje pun diperbaharui gak...insyaAllah....

16 comments:

POSH76 said...

cantekla ur new office...

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

suke .. i takkisah la opis buruk pun asalkan ada internet .. hihi

http://www.makbudak.com/2011/06/wordless-wednesday-papan-tanda-atau.html

wida said...

okey lah tu sis..cantik.
selamat bekerja di tmpt baru!

ct shah said...

salam kenal..

oklah tu office baru.yg penting ada tenet.huhu..:-)

rATu kEBaYA said...

cantiklah sis.. harap lebih selesa ye

sW33tdARLiNG said...

alaaaaa tak best duk kat meja Lola.. nanti u leh skodeng.. kekekeke

wahida said...

cantik opis baru...

semoga akak pun ada mood keje yg baru jugak..

nasazfrog... said...

tempat mesti bau baru erk.. apa pun semoga semangat itu bertambah dtempat baru, :)

eLLy said...

Semangat semangat .. cyokkk cayokkk ;p

GreenJade said...

aii kakak chantekkk..miss u lah hehehe

wawawowwo bes nye lokasi kejadian di opis baru..sgt privacy gitu euww..i loikeee.. :D

Cik Wanie Ghani said...

wah wah wah,
cantiknya ofis baru akak,
mmg bersemangat barulah kan:)

Cik Ecah said...

akak haruss lah happy...tmpt pun selesa...suasana pun aman jerk...tp bab pashmina tuh!samer..sy pun ader satu kat ofice,,memang spare...nak tdow ker sejuk ker..ader la kaen nak balut bdn..hehe

SyaNa said...

hahaa mcm dok dlm akuarium ye sis :-)
takpe yg penting tenet ade

Pepel BoNda AmaNi said...

opis baru..semangat baru....bos lama..pekerja lama...adakah semangat baru akan datang..kekekeke :P

mummysyafie said...

cantik tempat baru..karpet pun tebal kot sebab tak puas dipijak² lagik

Dee said...

x secantik opis lama..tp mujur u dok belakang..tp kalo i yg dok depan u tu mesti tak syok..sbb u nmpk my monitor..hahaha..