Friday, June 24, 2011

... mohon maaf ...

Mohon maaf sebab semalam & today me tak sempat nak jengah  blog sendiri apatah lagi nak berBW...insyaAllah akan ku qada during this weekend....This weekend kalo uols tak tau buat apa...boleh le gi melawat GLC Open Day di Kuala Lumpur Convention Center...SH will be there so me & kids kalo rajin akan gi round2 di situ or KLCC and sesapa yg rasa nak cari kerja tu bawa2 lah cv...kat situ rasanya ada satu section utk employment opportunities gitu......

* pics credit google *


Take care ya uols and....



* pics credit google *

Smooocchheesss :)

7 comments:

syanasaid said...

teringin gak nk pegi
tp banyak nau kenduri kendara + bday party

Eri-chan said...

teringin nak pergi..tapi tak tahan crowds la..

Softtouch [Hanim] said...

have a great weeken too sis...

sy mmg xdptlah join sis...

Kamariah Awang said...

Insya Allah nak gilah...Tapi nak gi jalan2 je esok. Hari ni gi kenduri kat Bukit Jelutung dulu...

wida said...

take care sis..ada masa nnti bw yer

Annie Han Yeon Rin said...

Bestnya...

nak cari keje gak laa... ^_^.. tak suka dok sini....

Pepel BoNda AmaNi said...

semalam memang niat nak ke sana...siap picnic dekat pool klcc tue skali ujan lebat lak..huhuhu langsung basah...cancel plan..terus balik umah tido...