Thursday, June 2, 2011

... karipap sendat ...

Nak tengok apa i makan untuk lunch semalam?  Karipap sendat *ihiks*....

Besar karipap sebesar 'mouse' tu.  Nama karipap sendat nie bukan nama sebenar, nama glamor *ihiks* diberi dek budak2 opis...sendat sebab isinya mmg padat and debabs plak tu.....makan satu pun dah kenyang...semalam tak tau nak makan apa, so teringat my fwenz dok citer pasal karipap nie, terus me beli 2 ketul....Makan seketul pun dah kenyang...ada perisa kentang dengan ayam dan juga kentang dan sardin, tapikan bila makan rasa sama je...rasa kentang semata hehehehe.  Seketul regenya RM1  Oklah dah rasa  sekali, cukuplah..

Adatlah, dah pindah ofis baru, ada je lah makanan baru nak dicuba kannnnnnnnnnn.....

16 comments:

Cik Ecah said...

hamboii sungguh sendat isi karipap tuh kak... ;p
berbaloi2..

Pepel BoNda AmaNi said...

kekekkeke ingat pasha jerk sendat..karipap pun ada sendat nyek..kekekekekke

cʏcʏʌαииιℓα said...

wah , nampak sedap :D

wahida said...

kak, terus terliur....

tetiba rasa nak terjah opis baru akak...huhu...

POSH76 said...

Nampak sedap cam karipap ikea hehe

mrsharis said...

Hurmmm..sendat..padat dan mampat yer sis??!! hehehe

rATu kEBaYA said...

tgk gambar pun nampak sendat...

wida said...

sendatnya...hehe.x pasal2 dpt nama karipap sendat yer

eLLy said...

perghhh memang padat ;p

mummysyafie said...

aiyokkk kak..sendat tang mana plak tu?

nurHeart said...

terbayang sdg pegang karipap masa tgh pegang mouse nih hehehee.. :D

Dee said...

karipap sendat? adoi..namanya double meaning sungguh..hahaha..

ratna said...

Nampak sedap...

ratna said...

Nampak sedap...

Softtouch [Hanim] said...

baguslah org tu buat smpai sendat2 tak kedekut...berbaloi bila beli..

sW33tdARLiNG said...

i loike karipap yang sendat ngan isi...