Wednesday, June 22, 2011

... Happy Birthday Agate ...


My darling, darling girl....Happy birthday!!! suka dia dapat jam tangan tu....dia request nak jam tangan kaler merah...pilih punya pilih, itu yg menjadik pojaan hatinya.....This lil' girl of mine, tegas & tabah orangnya tapi peramah, suka sgt menyakat abg & adik2nya tapi tau 'mengalah', happy go lucky and yet very responsible lil' girl..  She is my daughter & my friend......

Ibu doakan semoga Angah menjadi anak yang solehah, adik & kakak yg bertanggungjawab, insan yang mulia...jangan lupa amal ibadahmu ya sayang....study hard & smart tau....and may all of your dreams come true!  I am proud of you girl!! ...

Again luv....  HAPPY, HAPPY BIRTHDAY!


* terasa sungguh anak-anak ku dah makin dewasa.....

17 comments:

wida said...

dah besar2 anak sis yer..
happy besday agate

sisdee said...

dah anak dara ek...happy birthday!!!

Cik Wanie Ghani said...

Allah selamatkan kamoo,
Allah selamatkan kamoo,
Allah selamatkan Agate,
Allah selamatkan kamoo....

Happy birthday dear:)

sW33tdARLiNG said...

happy burfday....!!!

mama iris said...

happy birthday......

*aik dh jadi kaler biru dah blog u sis...=)

cikpia said...

happy birthday agate!!!!!

nak hadiah mintak kat mama..... akak dah kirim kat dia. ha ha....

Dee said...

wah..dah boleh jadi good friendkan sis..happy birthday to agate too!

wahida said...

hepi besday agate!! nnt kita karok sama nak?

chichi said...

happy besday..best tak dapat hadiah?

~ Lady ell ~ said...

happy birthday agate! semoga menjadi ank seperti yg ibu hajatkan..insya'allah..

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday utk gate...semoga pjg umur murah rezeki n mnjadi anak kebanggaan ayah n ibu...cntik anak sis...

mummysyafie said...

happy birthay agate..semoga jadi anak yang solehah.

Kak Aya said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran untuk Angah, semoga menjadi anak yang solehah, dapat menggembirakan hati ibu dan ayah

eLLy said...

hapy bday!! ..
untungnye anak2 dah besar kan
(jeles ai)


HazamA Meh baca !! ;)

Pepel BoNda AmaNi said...

hapie besday angah...semoga sentiasa membahagia ibu selalu....

atty's said...

happy besday..agate

ratna said...

happy belated birthday agate... wahhh..sis.. mcm ada gaya dpt menantu cepat jer ni.. cantik agate tu..