Monday, June 27, 2011

... cuti di kl ...

As salam...Monday blues ke tak today...me ok je insyaAllah...Bila weekend haruslah terasa cam nak berholiday je kan...Ni kisah masa cuti sekolah hari tu...lepas balik penang, w'ouls sampai kl and next day check in kat Hotel Legend The Mall tu....

Kenapa stay kat hotel di kl ek...well, ekceli me dpt cuti seminggu tapi SH tak dpt so me rasa cam malas nak stay umah, me betul2 nak cuti....no housework gitu...so check in lah kat hotel Legend. nie and memang wonderful lah.... stay 4 hari kat situ memang heavan rasanya...

Sapphire sangat suka bilik yang w'ouls dapat....sebab dia berkenan betul dgn the chairs....both the chairs...Jap jap soh snap her pics...siap suruh w'ouls beli kerusi gitu utk kat umah....ntah apa2 lah dia tu....and of coz bila dah stay hotel tu...aktiviti wajib adalah terjun tirukkkkk kat pool hehehehe...

Leh katakan everyday w'ouls turun ke pool and yg best tu, ada jacuzzi oooo best :D  Tapi uols tengok Aqua...dia langsung tak join mandi kat pool sepanjang stay situ, dia gi gym...gambar dia blur sbb snap dari luar....sebelah2 je pool dgn gym hotel nie...i 2 kali je kot gi gym, best...Staff dia friendly and peralatan pun well maintain oh and ada sauna ;) .....

Holiday nie tak semesti kena gi oversea or jauh2, berholiday dok kl, lepak2 kat hotel pun best gak :D  Errmmm mula lah teringin nak gi berholiday lagi nie hehehehehehe...simpan duitttttt cepat ....

9 comments:

Cik Wanie Ghani said...

wah bercuti-cuti di hotel yer,
sgt2 happening kan,
bila akak ckp pasal Legend Hotel,
ttiba rindu plak nak pi stay sana lagi,
hihihi

Ati Masrif said...

tengok pada swimming pool
rasanya kat dynasty hotelkan

pernah kesana masa baru lepas
kahwin dulu..hehe


take care ...bye2

wida said...

sonok jugak bercuti kat hotel kan..x pyh pikir nak masak, kmas rumah..hehe

sW33tdARLiNG said...

kalau tetringgal baju ke suar ker, leh balik umah amik jap... ahahahahaa

Rinna said...

Wahh seronoknyaa dok hotel..walaupun di KL yer.. tgk fasiliti yg disediakan..sgt..menarik.. hppy jer tgk anak2 seronokkan.. :)

Dee said...

sis..gi pd duduk di legend international water homes tu..mesti sapphire suka..dee nak gi lepas raya..biar puas si mimi berendam dlm pool tu..hehehe..

eLLy said...

betul betul betul .. dok bercuti kat dlm bilik pun best gak ;p

Pepel BoNda AmaNi said...

dapat merelaxkan minda sangat best kan....

mummysyafie said...

siap cekak pinggang sapphire..macam model.