Thursday, June 30, 2011

... color-color ...

First time Sapphire join color-color....bukan contest pun, suka2 je nie...

Kejadian nie is last saturday, w'ouls gi jengah SH bertugas di GLC Open Day tu kan...so sementara SH bertugas, me gi le tengok2 booth lain kat sana..w'ouls pegi awal pagi, so org lum ramai..memang syiok gak le berjalan :)  

Tiba kat satu booth tu *lupa lak booth company mana*... petugas kat situ ajak dia color...dia pun ikut je laaa...Bila she seated dgn budak2 lain kat situ, dia mula lah terdiam, muka serious gitu....dia  nie kan "jaguh kampung" Kat umah sendiri je hebat bercakap bergelak bagai tapi bila luar rumah, terus lah jadik pemalu, diam seribu bahsa nye budak cam anti sosial gitu hehehehe...

Dah tu masa coloring tu, kaler skit, tengok org lama, kaler skit, tengok org lama....sampaikan dah bersilih ganti budak lain, dia masih maintain kat situ tak habis2 kaler hehehehe...Ekceli ada coloring contest kat situ tapi i tak daftar pun Sapphire...mau sampai ke malam baru habis dia kaler kot hahahaha

See tekun kan...ada gak 45 minits i dok tunggu dengan dia...i dok kat seblah dia sambil berulang kali cakap "Jgn tengok org lain, kaler je" baru lah dia sambung kaler.. And tadaaaa the results, no 8 yg kalerful tu ....
Semua budak yang kaler kat situ, dah habis kaler, dorang akan pin kan  'hasil nya kat board tu...Sapphire muka serious je sbb petugas lelaki yg ada kat situ, dok tegur2 dia hehehehehe......Neway, syabas dear...habis gak u kaler :D

17 comments:

Cik Wanie Ghani said...

alolololo,
tomeynyer si Sapphire nie,
geram aunty wanie nengok...

ok apa dia kaler tue:)
hihihi

Pepel BoNda AmaNi said...

kekekekke sama cam amani..klu dekat umah..kan main lagi...tapi kat luar...terus muka serius kelat jerk..kekekekkeke

Sharinginfoz said...

budak2 memang suka betul warna2 ni

a-as said...

my husband was there jugak jaga booth.
tp i tak pi. kalau tak bleh jumpa sis
:)

mummysyafie said...

eceeh...naper muka serius je sapphire.

wahida said...

kak, anak2 saya pun sama..kalau kat umah bukan main lagi jadik hero, kalau jumpa ngan kawan2 saya..terus diam seribu bahasa...adeh la..


sapphire comel giler dan hasilnya menarik...

wahida said...

kak, lupa nak ckp, semalam saya dah pos gift akak...kalau dah sampai coklat tu nnt, terus simpan dlm fridge dulu ye...mesti cair tu...huhu...

mrsharis said...

budak2 mesti suka kan bab2 nak mengkaler-kaler ni. Yang buat mak dia tak suka bila dinding umah pun diorang nak kaler..

Dee said...

kemas jugak sis..mimi tu ngelat je kalo part kaler2 ni..fifi suka..

nurHeart said...

hehehee.. cenyum2.. kasi manis itu muka :D

maya amir said...

seb baik gak die nak duduk kaler..kalau airell, hahaha berchinta takkan duduk kat situ..pun jaguh kampung gak tuh..hehe

eLLy said...

amboi pemalu gak cik sapphire nie ;)

atty's said...

teror gak sapphire colour..takpe..kalau selalu join ,nanti lelama x malu dah

sW33tdARLiNG said...

waaaaahh sapphire punya more colourful...!!!

GreenJade said...

kretif nye sapphire mengaler..ala2 rainbow.

sabar nye sis menunggu..mau berasap bontot tu hehehe

Softtouch [Hanim] said...

cntiknya sapphire nie....

pndainya sapphire lukis yer...cntik!

ch@ said...

sapphire tekun mewarna, hasilnya mmg cantik dia pun puas hati. pandaila sapphire.