Wednesday, June 15, 2011

... bersama keluarga terchenta ...

Bila bersama keluarga terchenta, berhimpun di rumah bonda,  macam2 ragam, stori morri, gelak ketawa, kisah suka duka pasti adakan.....So, haruslah gamat suasana dirumah, bila rasa dah hingaq *bising* sangat, haruslah lah ada Plan A, Plan B, Plan C bagai  untuk tone down the volume...volume mak bapak susah skit nak tone down so si kecik2 nie lah yg jadik mangsanya......

Apa yang dorang buat nie.....

Diumpan kasi layan dvd karton...nie citer 'Rio'....mak bapak memasing control tv, so laptop kecik nie pun jadiklah hehehe.....

Oh, btw, nie lah baru dapat i bertentang mata, pegang gomol2 anak my sis yg baru dilahirkan haritu., baby Faeq...dah sebulan baru dapat tengok....tu abang & kakak baby Faeq plus Sapphire.. Ulfah *kakak Faeq* sebenarnya muda setahun dari Sapphire tapi bodynya sama besar je dgn Sapphire...kuat makan ooooo, harus makan dulu, main kemudian hehehehhehe.....
Sapphire plak tak leh tengok w'ouls pegang baby, jealous.... Tengoklah dia bergambar pun takmo sentuh baby...so kalo ahli keluarga i yg dukung baby, harus curi2 dukung, kalo tak dia sentap tau, puas dah dia merajuk-rajuk dengan w'ouls coz asyik sakat dia kata nak bawa balik baby hehehehe.....

Antara wajah2 kesayangan hamba, tak cukup korum nie......

Love you guysss strong :)

10 comments:

rATu kEBaYA said...

saphire sentap ye kalau sis pegang baby... herm.. sian saphiree

Dee said...

aiseh..camana nak tambah lagi ni..sapphire awal2 dah jeles..hehehe..

SyaNa said...

mmg xbleh kasi adik la kt sapphire
heheee
amponnn sis

Cik Wanie Ghani said...

alololo,
comelnyer muka si sapphire cenggitue,
mcm mana nak kasi adk lagi nie,
hihihihi

Kamariah Awang said...

Alahai, bahagia kan kalau berkumpul ramai2 cam ni... Sapphire jealous ke? Hehehe.. camana kalau dapat adik nanti..! Hihihi

Softtouch [Hanim] said...

bestnya sis balik kampung ..dikelilingi oleh org2 yg kita syg..ooo sapphire jeles yer ibu dia pgg baby..hehehehee

penang..i likeeee...food heaven katakan..mana boleh diet sis...

eLLy said...

sapphire jeles la tu.. tak de chan' uolls nak kasi dia adik ;p

sW33tdARLiNG said...

hahaha umpan laptop erk.. siannn kena nonton ramai2 screen tecik...

nurHeart said...

tu diaaaa.. reramai tgk skrin kecik hehee :D kids ni kan asal cite katun jek diorg x kisah tgk skrin besar mane pun kan?

mummysyafie said...

macam mana nak dapat adik lagi nie sapphire..dier sentap yer sis? kalau abang n wawan disuruh nya bawak balik.