Friday, June 3, 2011

... announcement ...

Announcement!  Announcement!  Saya dah mula ...

* pics credit google *

Selama seminggu ya, nak habiskan cuti tahun 2010, bukan typing error ya, cuti 2011 lum sentuh :D  lalalalala gumbira rasa hatiku....Balik ke kampung halamanku di utara, cuti skolah kan slalunya jadi musim mengawan kahwin kan....my sepupu nak kepak kepak pong... balik 3 hari je...then pulang semula ke KL... tapi tak stay dirumah...stay kat hotel ko ... i loike :D  nak holiday jejauh, cuti SH tak approve, dia tengah kebzian ... So w'ouls lelain bercuti2an lah kat hotel je, sungguh ngade2 kan....  Sis Elly, mau date kalo, roger2 i k...i dok depan opis u je ;)

Kepada uols semua, selamat bekerja ya, hepi wiken, hepi holiday and take care :D

*  kalo me sempat buat autopublish sblum balik kampung adalah ya kalo dak blog nie pun sesama berholiday :)

13 comments:

mrsharis said...

Bestnyerrr...happy Holiday sis.
Daku jugak yang tak ke mana2..sob..sob..

atty's said...

happy holiday sis..and takecare ..

nurHeart said...

hepi holiday~! ;)

Joy said...

happy holiday sis. enjoy!

eLLy said...

amboi sakan noo... after penang baru you check in kan .. wokeh nanti i roger .. tapi takut kacau daun la pulak, you mesti nak honeymoon kan ;p

Moralle said...

wah seronokkkk..........happy holiday darl................:):)

Softtouch [Hanim] said...

wa...betsnya..hepy holiday sis...enjoy ya!

@xiM said...

happy holiday sis!!

alamak tak sempat lah kita nak berjumpa..awat tak ajal hari sabtu or ahad..huhu

GreenJade said...

wowowowo abeskan coti2 2010? jelezzzznyeeee kite coti dah makin seciput belen nye nih..bak mai sketsss

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya cuti yang 2010 pun lum abis..huhuhuhuhuh klu eida...hujung taun jerk...amik unpaid leave la..hehheheheh..

Cik Wanie Ghani said...

selamat bercuti akak,
semoga percutian akak memberikan 1001 kebahagiaan,
best kan dpt bercuti,
wanie plak kat sini kene keje lebih,
hihihi

sW33tdARLiNG said...

boleh i pi menumpang ekon kat hotel sana?

lily lotus said...

i baru jer habis cuti pjg..hiks