Thursday, May 26, 2011

... tukar angin ...

Today saya ke Melaka...
* pics credit google *

Bukan untuk cuti2 or makan angin, tapi sbb kerja, ada BOD...terpaksa ke sana...buat kat sana pun coz my big boss orang sana...memandangkan ofis w'ouls still lum 100% operational...dia suggest ke sana....skali skala tukar angin katanya :)  Yg azab nye kami2 yg 'pekerja' lah...kena bawa documents bagai....kalo leh extend dok kat sana sampai wiken best lagik kan hehehehe...

Me balik hari je...hari nie drive pegi 'sendirian berhad' settle kerja2...balik ke KL....doakan selamatlah perjalanan i pergi balik ya...and hopefully by the time entri nie publish i dah otw balik semula ke KL :) 

Till then take care uols....

9 comments:

POSH76 said...

bessnyer dapat kerja outstation tempat bess camni

wida said...

bestlah sis..sesekali tukar angin. kalau duduk ofis jer bosan nnti:)

Cik Wanie Ghani said...

take care n drive carefully akak,
muah muah muah:)

wahida said...

seronok tu sesekali ubah angin...saya pun bohsan dah ni duk opis jer...hehe...

nurHeart said...

sis, hati2 ye, hepi working & hve a safe journey :)

Eri-chan said...

eh best tu...i pun tingin dihantar ke tempat lain. lalalala

ZanaNordin said...

me suka cuti2 ke melaka sis
mcm2 ada kat melaka nie

ch@ said...

Melaka best, kita suka jejalan kat sana. cuma hari tu tak dapat cari port ikan bakar sedap. suka jalan2 kat kedai cenderahati yg ada beca tu. rasa nak pergi lagi la.

Softtouch [Hanim] said...

bestnya p Melaka...sy suka p sana..