Wednesday, May 18, 2011

... tugu negara ...

As salam my fwenz...amacam cuti, best tak?  Harus lah bestkan kalo bercuti....

K lah me nak stori skit.  Citer me dah cacar marba dah...tak ikut turutan dah...citer CH pun lum habiskan...nanti me sambung citer CH ye...Aktiviti nie sebenarnya dah lama....hari masa w'ouls nak gi tengok citer RIO....bangun awal pagi bekfast, gi beli tiket dulu then jenjalan jap sblum balik umah, rest2 & tunggu time utk tengok wayang......

Masa jenjalan tingat nak ke Tugu Negara....

Masa w'ouls pegi tu tak ramai orang...sempat la bergambar skit2....saja nak bior si kecik nie berlari2...pagi tak le panas sangat kan....

Dah puas si kecik nie berlari w'ouls pun balik....rest kat umah sblum time nak kuar gi tengok RIO....

*  aktiviti kemas2 opis lum settle....timing i utk berpindah dah postpone...nie stage 1 yg pindah...i masuk stage 2....next week insyaAllah i pindah tapi opis dah macam kapal karam...most things dah pack, nak buat keje susah....fenin tengok keadaan opis nie..  Server ofis kalo on lagi, leh le i BW, kalo dak, harap maaf lah ya......

8 comments:

sisdee said...

dah lama tak g tugu negara...kena gak bawa my kids one day..biar dia tau kan ttg sejarah :)

Cik Wanie Ghani said...

wah wah wah,
sakan dia pose dpn tugu negara yer,
hihihihihi

:)

sW33tdARLiNG said...

nak masuk kena bayar kan sis...? dulu duk kat luar jer, lalu jer dah boleh nampak.. now tak nampak dah.. huhuhu

rATu kEBaYA said...

sukalah ye sahire dapat lari2 bebas...

wahida said...

tak pandang tugu negara...pandang sapphire jer...hehe...sbb comel sgt!!

Pepel BoNda AmaNi said...

seingat2 eida kan kak...eida xpenah jejak kaki ke tugu negara.....

~ Lady ell ~ said...

hihi si sapphire pun pose mcm tugu dah.mahal betullah senyum dier...ish,geram.say cheeseeeeee.....

Softtouch [Hanim] said...

lama rasenya x pegi tugu negara..last pg masa sek rendah dulu...