Monday, May 16, 2011

... Teachers' Day ...

As salam di hari isnin....hari nie no monday blues sbb esok cuti :D  Kalo ikutkan hatiku nak je cuti hari nie tapi tak leh, ada kerja yg harus disettlekan kat opis....

Neway, nak ucapkan Selamat Hari Guru buat semua tenaga pengajar yang dihormati dimana jua anda berada...Jasamu dikenang.  Dan mulai tahun nie, Sapphire dapatlah rasa meraikan guru-guru yang mengajar dia....
Nie part of the hadiah utk guru-guru dia...guru ngaji, guru besar, guru kelas, guru english dll...Kad tu, i print je & suruh dia kaler :)  Suka dia dapat kaler2, & hopefully the teachers pun suka lah gift yg diberi.  Yg kakak2 dia plak, no card...tulis terus atas wrapper tu :D  Apalah hadiah nie kan dibandingkan dengan ajaran/pelajaran diterapkan kat anak-anak kita tul tak :)  

Ok lah, enjoy your day ya....take care :)

*  nie citer2 autopublish je... me tak sempat nak BW today....kirja memanggil ku :).  harap maaf...

8 comments:

wida said...

selamat bekerja sis:)

Joy said...

mlm ni ramai sgt parents n anak2 sama2 membeli hadiah utk cikgu ;)

Cik Wanie Ghani said...

selamat hari guru akak,
wpun akak bukan guru,
hihihihihi

:)

wahida said...

betul tu kak..jasa guru sgt besar nilainya...

miss nina said...

happy teachers' day utk semua guru

Softtouch [Hanim] said...

apalah sapphire bg teacher dia tu yer?anak sy pun sibuk nk beli hadiah utk cikgu2 dia...ikutkan jelah..

mummysyafie said...

nor plak kena cari 14 hadiah tuk cikgu n pengasuh wawan kat kindie. hihih...

tapi abang ada sorang je..so dier tak puas hati kat situ.

nurHeart said...

well, it's the thought that counts, right sis? ;)