Monday, May 23, 2011

.... suka tak? suka tak? ....

As salam my fwenzzz.... amacam hari nie? sihat tak? Wiken best tak?  Mentang2 lah i nie dah pindah opis....blog pun berpindah ke wajah baru.... bak kata eric "surpriseeeee....suka tak? suka tak?" *ihiks*

Sesaja nak ubah ghupa...amik kaler yg terang2 and kaler biru bior sejuk skit mata memandang....header tu me buat yg simple2 je....Template guna blogger template yg free tu, then guna free software dari Daisy Trail and also sofware pamos amos, Photoscape...sap sap soi...dah siap....

Neway, nie adalah entry autopublish ya.....confirm2 hari nie i tak dpt nak BW coz semalam dapat call mengatakan barang2 dari bilik i & big boss dah diangkut ke ofis baru...so today me ke ofis baru utk mengemas apa2 yang boleh....malam2 nanti i BW ya....

Take care uols....

6 comments:

POSH76 said...

cantek sgt....I like...u too take care

Cik Wanie Ghani said...

amboi blog look BLUE,
i likesssssss,
lps nie pepel plak tau:)

rATu kEBaYA said...

cantik dan mmg sejuk mata memandang

sW33tdARLiNG said...

wahhhhhhhhh sejukk mata memandang

wahida said...

saya yg punya lama plan nak buat template baru tak terbuat jugak kak...huhu...

selamat berpindah kak...

mummysyafie said...

tantek..tantek...nampak tenang je