Friday, May 20, 2011

... sayonara ...

Syukur dah pun hari jumaat....me still dlm proses pindah ofis, a few floors/division dah pindah....Nielah keadaan meja i & my big boss nye ofis as of yesterday.  Sila buat2 tak nampak novel yang ada atas meja i tu ya hehehehe...ater nak buat apa lagi kat opis nie selain dari sembang, melangak kan...dok rilek2 baca novel sambil tunggu time utk move out....
Packing yg dalam boxes tu semua, me & sorang ofismate i nie buat...rasa cam nak patah pinggang dah tau...sib baik furnitures movers yg settlekan.  And also sib baik pc still ada and selagi server lum dorang off...boleh le me berBW...Tapi katanya today, budak2 IT & movers dah nak wrap the table, chairs & furnitures kat tempat i and oso nak dismantle the pc....Tengoklah camne....next week dah pindah ke lum...Doa2kan lah wiken nie i tak perlu masuk opis utk settlekan moving2 nie....dah naik muak tengok the boxes :D  Nie lum citer unpacking lagik kan isk isk isk...

Me gonna miss my ofis....nak nak setiap hari jumaat, me gonna miss this Jalan Tengah...jalan nie di antara Jalan Sultan Ismail & Jalan Raja Chulan...belakang MAS Builiding tu, nie view keluar2 dari ofis i, heavan kan :D
Macam-macam ada...dari segi food, kerepek, roti2 sedap, kek, baju anak2, tudung, kain ela, telekung, pokok even petai...semuanya ada....Kat ofis baru tu, rasanya tak le se-syorga camnie....Tapi elok gak, leh save bajet kan hehehehe..So, sayonara ofisku & Jalan Tengah....

Ok lah, have a wonderful wiken ya uols and have a gud rest *especially pada mereka yg dok pindah2 tu hehehe* 

15 comments:

mrsharis said...

sis...u buat i rindu suasana ofis lama..sob..sob..

atty's said...

nak pindah mana lak kali nie..sis?

lily lotus said...

ohh u pun pindah2 mcm dee ekk. selamat berkemas yer!

POSH76 said...

selamat ke tempat baru...bess nyer tmpt lama sis

Ati Masrif said...

pindah ke buiding mana pula?

dulu opis kita di menara haw par
jln sultan ismail gak..selalu gak
ke situ tu :)

imz said...

wah selamat berpindah ..

Rinna said...

Wahh dah nak pindah yer.. tak pe laa new environment plak kan..

Bestnya ofis dekat bandar nie ekk nak sopping2 pun byk choice.. :)

Kamariah Awang said...

Selamat bertugas. Tempat baru semangat pun baru, kan?!

Cik Wanie Ghani said...

wah semua pakat pindah nie,
lps nie butik wanie pun nak pindah jugaklah,
hihihihi,
ke mana yer?
KL lah kowt,
hahahahaha:)

wida said...

tak pe lah sis..tmpt baru mesti ada suasana baru yg best pulak..

mungelily said...

huhu raja chulan ofis dulu yea kak...
alololo sayonara....
moga tempat baru lg best ok~~~

u smile i smile...:)

Softtouch [Hanim] said...

haah sis syorgaaa tmpat lama sis tu..meriah....xpe, mgkin tmpat br ni lg best...manalah taukan

maya amir said...

eh baguslaa buleh berjimat, tak beli barang..barang harga naik skang nih..semputss laa..heheh

mummysyafie said...

pindah ofis baru, perabot pun harus baru kan

sW33tdARLiNG said...

takpe.. i dgr new office lagi nearby me...!