Monday, May 23, 2011

... roti-roti yummylicious ...

Hari jumaat uols pun tau kan yg i suka 'shopping kat Jalan Tengah opis i tu, macam2 ada kat situ...antaranya yg wajib i beli adalah roti-roti yang yummylicious nie...


Sebenarnya ada byk jenis, tapi yang nie is my family nye all time favvy.  Roti kacang merah *tak sempat snap pics dah habis*, then roti kaya plus planta & also roti kosong butter.  Set nie beli 3 bungkus RM10.  Tak kisah uols nak amik roti mana pun, tak semestinya setiap perisa tu satu, kalo uols suka yg kacang merah tu amik je 3 bungkus tetap RM10...tapi ada gak pilihan yang lain2...Sesapa yg nak terjah ke Jalan Tengah nie & nak beli roti nie, kena gi awal2...kul 12.45 ada kemungkinan dah habis roti2 nie...betapa yummyliciousnya roti nie kan...*ihiks*...  Gerai roti nie berdepan dgn MIDF...

Okez uols...take care....selamat menjamu selera....

7 comments:

POSH76 said...

shedapnyer sis mana nak cari ni

fiza said...

Kat tempat lain tak der jual ker roti nih sis, nampak menyelerakan sungguh ☺☺☺☺

atty's said...

sedapnya sis..terbayang kalo cicah kopi lagi sedap nie

Pepel BoNda AmaNi said...

suka roti kacang merah....nak2 pau kacang merah...lagi sodap

Cik Wanie Ghani said...

amboi sedapnya,
bertambah sedap kalau dpt cicah ngn teh panas,
lagi lah yummy yummy:)

sW33tdARLiNG said...

looks nice laa roti kaya tu.. nanti leh pesan2 kat Dee beli :P

mummysyafie said...

sis, nak rasa gak. kirim bleh..hihihi...muahhhhh