Thursday, May 5, 2011

... my nephew ...

Syukur alhamdulillah, my sista dah selamat bersalin baby boy semalam....Bertambahlah cucu my bonda and bertambahlah my nephew! Yabedabeduuuuuuu....
Nama lum diberi tapi dah ada a few choices dah.  Gewammm je tengok dia ... aduhhhh rasa cam nak terbang balik penang je skarang gak....Dia due lagi 3 weeks tapi petang semalam my sis rasa cam her baby tak gerak...so pegi hospital...doctor suggest c-zer.  Rupanya tali pusat baby dah berbelit kat badan baby tu yang dia tak leh gerak tu...sib baik lah kan everything dah ok....

To my sis & BIL, congrats!  I jez lloveee the smell of baby, wangi je kan :)

9 comments:

@xiM said...

congratulations to ur sis!!

nanti kalau balik penang leh la sarapan sama sama kak..

I love the smell of the baby too..

Dee said...

congrats..bau baby mmg sedapkan.....

sis, i'll be moving to new office on the 16th..nti we meet up ye..nak kasi barang kiriman dari london sekali..

lily lotus said...

alhamdulillah, seb baik takde apa..bahayakan terbelit camtu

apepun congrates sis!

IdaShah said...

tahniah kat ur sista..
comel baby.. mesti cerah kulitnya. suka tgk baby yang putih gebu ;)

POSH76 said...

Congratulation comeinyer baby tu...

nurHeart said...

wawawaaah.. baby~! love the smell of newborn baby.. rindu nk ada baby lg :)

Cik Wanie Ghani said...

tahniah buat akak sekeluarga sbb dpt sorang lagi anak buah baru,
bestnya ada baby kan.....

hihihi

Pepel BoNda AmaNi said...

cutenya....rindu nak cium2 baby jugak...

mummysyafie said...

alhamdulilah...seronok bila dapat baby baru