Wednesday, May 4, 2011

... milo sejuk ...

Minum milo anda jadik sihat dan kuat.............

Uols dah try ke Milo Sejuk nie?  W'ouls baru cuba....ok gak lah rasanya tapi i lagi suka yang biasa or yg guna air panas.  Cara buatnya memang senang..tuang je air sejuk, kacau..walla dah siap utk diminum.  Bagi i, rasanya kurang 'kick' skit laaaa...I beli kat car4, regenya RM9.90 - 15 sticks.  Tak tau le rege nie rege sebenor or promo... 

Oklah penat berceloteh, jom kita minum dulu......

16 comments:

POSH76 said...

me tooo sis pernah try yang sejuk tapi still prefer yang hot punya...

zahidah dihaz said...

rasa macam dah pernah cuba masa masih study dulu...tapi tak ingatlah rasa dia cam ne....hehehehe


New Entry: Kenangan: Student id card

Hidayati said...

Dah pernah cuba. Tapi macam lagisedap bila buat milo sejuk sendiri. Kasi kau2 milonye + ais batu. Pergghh.. sedap tak ingat.

Ati Masrif said...

anak kita pun sibuk suruh beli

dah tau ..tak mau lah beli :)

Softtouch [Hanim] said...

sy pun dah cube..tp smalah mcm sis suka yg biasa punya tu nak2 yg 3 in 1 tu;;;sedap pekat...tp anak sy suka lah yg milo sejuk nie

mrsharis said...

Tak pernah try..nampak pun belum pernah lagi..hehehe. sian kan.

SyaNa said...

oo ramai yg ckp xkick
agaknye sbb tak pekat kot

miss nina said...

MN belum cuba lagi.
nampak sedap je milo nih
(padahal semua jenis milo memang sedap)

Drama Mama said...

tak cuba lagi...nanti ingat nak cuba untuk si kenit nih.

http://twinkywinkystars.blogspot.com

farra8979 said...

aritu cam tingin gak nk beli tp me abg letak blk. nape ntah... huhuhu...

Cik Wanie Ghani said...

alamak,
blum try lagi nie,
nak kena try jugak nie,
hihihi

nurHeart said...

lum try lg yg ni tp mmg sukak minum milo sejuk.. biasa nya saye bancuh yg 3 in 1 tu dgn air panas ckit, selebih nya air sejuk + ais bketul2 hehe.. :P

Kamariah Awang said...

Nanti ma try..! Hihi..

PerantauSepi1306 said...

panas dan kosong terbaekkk la sis... hehe yg ni cam pelik jer bila minum :p

a-as said...

i baru beli ni jugak..nak try tp belum sempat lagi.. :)

Dee said...

i pun dah beli..rasanya xlah se'kick' milo biasa tu kan..tp i lupa nak amik free gift..huaaaa...