Tuesday, May 3, 2011

... her 1st time ...

As salam my fwenz....Amacam uols?  Sihat?  Hope so...today nak start keje cam malas je kan...Dah le big boss elek pocik today...lagik le mood mendung cam cuaca kat luar tu....kalo leh dok umah bestnya kan ;)  K, k meh kita mulakan stori morri the morning glory nie...

W'ouls dapat voucher nie dah lama...perap buat pekasam dulu...Sabtu baru kesempatan nak gi tengok...


Mesti uols yg ada anak2 kecik dah gi layan citer nie kan...W'ouls sexcited nak gi tengok wayang kali nie sebab nak bawa Sapphire layan wayang, nie lah her 1st time layan wayang...Dia pun excited gak...bila w'ouls tanya dia wayang tu apa, dia jawab "nak tengok RIO kat TV BEEEESSARRR tu" hehehehehe...W'ouls ke TGV kat Capsquare.  Best, tak ramai orang :) 


Overall dia enjoyed herself, behaved and soooo totally suka the popcorns :D  Cuma masa mula masuk and nak gelapkan lampu tu lambat skit kan, then dia plak dah 'diarah' dok dendiam kat chair, so dia mula le nak bosan.  Iyelah budak aktiv mana tau dok diam lelama...sebenarnya tak le lama mana pun...5 minit je pun tapi agaknya for her dah 5 jam kot kan kena dok dendiam hehehehe..see her boring face kat seat no 6 tu :)  Bila lampu tutup tetiba dengar sora dia sesaja "Yeah! Ibu, dah nak start dah kan RIO... lama nye tunggu"  Sib baik lah budak yang bersuarakan so org dekat dia gelak-gelak kan aje...kalo org tua yg cakap mau dah kena 'shushhhhh'  *ihiks*...

Misi berjaya!  Next time leh le bawa dia tengok wayang lagi...

15 comments:

POSH76 said...

bessnyer saphire tngk katun wayang...

wida said...

hehe..bestnya.
saphire budak baik..

ZanaNordin said...

wah...sudah tengok movie rio yerk
bagus saphire...so, apa citer untuk next movie sis...he he he..

batrice dah lama tak pergi tengok movie
papa dia nak tunggu kungfu panda 2 keluar

syanasaid said...

so lain kali sis masuk lambat sket
tak la dia rse lama nk tggu

mEiZ SHA said...

wa bestnyer..:)

azzey said...

sory lari tajuk sikit. Nestum ais tu mmg sedap. mmg jarang2 dengar. first time dgr dulu pon mcm pelik gak tp bila dh rasa..nak lagi...hu3...

Cik Wanie Ghani said...

wah wah wah,
seronoknya si kecik tue dpt tgk wayang kan,
mesti happy je dia kat dlm tue,
hihihihi

nurHeart said...

wahhh.. dh guna yek kupon tu, kak alya lom lg, hopefully sempat ;)

mummysyafie said...

seronok sapphire dapat tengok tv besar..tapi kalau tengok RIO ni pakai 3D pun ok sis..sebab kesan nya macam real je.

Kamariah Awang said...

Hehehe... Seronok dia dapat tengok wayang!

Softtouch [Hanim] said...

lepas ni bolehlah ibu dia bwk p tgk movie lagi...heeee

mrsharis said...

Teringin nak bawak anak2 tgk Rio ni..tp ari tu masa tgk rapunzel nuha nyaris2 ilang..huhu
So hubby kata kena tunggu diorg besar sikit baru blh p tgk wayang..

miss nina said...

bestnya tgk kartun dgn sapphire
MN pun kdg2 layan tgk movie kartun di cinema, feeling skit :)

PerantauSepi1306 said...

bestnye tgk wayang ngan mummy and daddy : )

Izan said...

baiknya dia. pandai dia behave.... next time leh tgk wayang lagi =)