Tuesday, May 31, 2011

... hasil rias ...

Semalam kan i tunjuk uols hasil rembatan kat elianto....yg nail art tu, nie lah hasil rias kat kuku sapphire....

Senang cam sticker gitu.....suka dia, i pun suka tengok :)  Untuk budak2 ok le kan....

14 comments:

azzey said...

yg bukan budak2 pon sker nih..:)

Sharinginfoz said...

suka betul sapphire ya

Pepel BoNda AmaNi said...

cute.....

POSH76 said...

cantekla sis pandai saphire buat

Cik Wanie Ghani said...

mmg suka tgk,
selain dari kuku Saphire,
kuku aunty Wanie pun ok gak:)
LaLaLa

mrsharis said...

coti-coti sekolah ni boleh la pakai kan sis..nanti dh start kelas besok tk blh dah :)

fiza said...

Tomei, ni bukan budak² jer bley pakai, mak budak pon ley nih ^_^

maya amir said...

tgkkan sapphire pakai, terus terasa nak pakai gak:)

Softtouch [Hanim] said...

comelnya....sis x pakai ker?hehehhee..
kalu sy nk jgk try tu...feeling2 comel gitu...

nurHeart said...

comel2.. mak budak pun sukeee :D

sW33tdARLiNG said...

i punya body shop block tu, dapat kat ika hari2 dia mintak polish! last2 i sorokkan

GreenJade said...

sakan anak dara merias kuku.somel lah vintang2 tuh..

mummysyafie said...

comel nya jari sapphire tu..

ratna said...

So sweettt