Thursday, May 26, 2011

... hado lado ...

Ramai yang dah terai kot product hado lado nie...eh tul ke ejaan dia, blasah je lah...me blum pernah try...review mostly kata ok....Semalam masa singgah kedai mamaks fella kat opis nak beli air mineral, ternampak majalah Cosmopolitan yg latest kot nie...wah ada kasi free dah utk menerai....terus me rembats...
Lum try lagi....korang2 kalo nak terai leh tengok le ada a few majalah yg bagi nie as free gift...

Selamat menerai :)

* pc kat opis masih lum ok...so me lum leh BW ya...nie semua autopublish entries...harap maklum & harap maaf....entri nie patut kuar semalam ntah apa benda i buat salah...satu entri pun tak dipublish...

5 comments:

mrsharis said...

Sy dah try sis..ari tu beli kt guardian yg besar..harga baru dalam RM4+. Guna dari bulan 12 thn lepas sampai skrg..baru kurang suku. Memang jimat coz guna sikit2 kan. Best pakai ni sebab muka tak kering..tkde bau..takde alkohol. Xmenyesal pun beli sebab mmg pakai ;)

Cik Wanie Ghani said...

rasanya ramai yg ckp produk nie bagus,
hurm,
nanti akk cuba lah dulu,
kalau ok kongsikan bersama pembaca ok:)

maya amir said...

hado lado tu ape? aramak sume org tau, i jek ke yg tak tau..

wida said...

ala..sy pon x tau ni.product dr mana ni..jepun?korea?

nurHeart said...

alamakkk~ apakah hado lado itu..?? O.o