Wednesday, May 18, 2011

... gifts dari bloggers ...

Pemberian nie dah lama trima...hari nie baru nak buat entri makacih pada mereka2....

Kepada Sis Ratna, thanx ya for the gifts....suka suka suka sukaaaa banget.... yg set pencil case tu sayang plak nak bagi Sapphire guna hehehehe...till now i keep tau...tunggu next year baru nak bagi...rasanya next year baru dia faham kot betapa berharganya set tu...takut bagi skarang, nanti dia bawa ke tadika & kasi 'pinjam forever' kat kawan2 tadika dia, mau ibu dia yg nangis hehehehehe... and the FMs sememangnya i loike bebangat...thx ya sis...

And kepada Sis Dee , makacih ya tolong menyampaikan these gifts....sori le hari tu jumpa 'touchNgo' gitu je....tak sempat sembang2 kan...me takmo le interframe u nak catch up dgn geng u....and oso thx for the lovely 'pink kebaya' i loiiiiikeee....
Kalolah i slim, mau i gi cari kebaya pink utk dipakai hehehehe....tak dapat pakai, dapat FM pink kebaya pun jadik lah....To both of my dear friends, makacih ya.....ahkak sukaaaaaaaa banget!

15 comments:

Sharinginfoz said...

seronok dapat gift kan

lily lotus said...

comelnya FM kebaya tu sis!

farra8979 said...

wah bestnye dpt gift.. n kebaya tu sgt comel...

~ Lady ell ~ said...

kakak! u mmg disukai ramai..kalo tidak masakan sanggup deme membelikan FM utk u...

hehe..sis.....untung nya u kan.makin beratlh pintu fridge u tu...:)

atty's said...

bila tgk fm kebaya tu .rindu lak nak pakai kebaya

zahidah dihaz said...

comelnya pink kebaya tu...


New Entry: [Contest] Preloved items to let go: Closed, contestant & answer

Rinna said...

Waa cantiknyaa FM kebaya tuh.. :)

Lizan said...

saya suka FM kebaya tu, comel eh

Dee said...

sorry pd sis ratna sbb lambat passkan FM london tu..yelah nak jumpa sis rasp susah sket..hehehe..glad akhirnya dpt pass suma fm2 tu kat u sis..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya gift2 tu semua..paling suka fm tu sbb sy pun br nk bjinak2 kumpul fm....

Kamariah Awang said...

Cantik2 sangat! Ehem, tak de lebih ke?

Cik Wanie Ghani said...

bestnya dpt gift dr kwn2 kan,
bole jadikan sebagai kenang-kenangan:)
hihihii
:)

POSH76 said...

nak satu.....cantek sgt

sW33tdARLiNG said...

tambah lagi koleksi FM...! :)

mummysyafie said...

wah...FM dari london..best nya