Friday, May 27, 2011

... casa del rio ...

Syukur alhamdulillah....dah pun hari Jumaat dan i pun selamat pergi & balik dari Melaka....and syukur gak tak kena speed trap, selamat $, sungguh berhemah pemanduan ku kali nie *ihiks*
Meeting BOD buat kat hotel baru di melaka tu...Casa Del Rio....

Memang cantik lah hotel nie...actual rates for the rooms i tak sure...if tak silap i ranging from RM3++ hingga ke RM1+++ per nite kot...Tapi rite now ada promo till 1st june so murah le skit...tapi me tak tidor sana...jez pergi balik hari...Dapat le makan kat cafe dorang, gambar food sempat amik masa makan dessert dia yg sodappppp tu je....interior cafe adalah sangat menariks....

Gambar amik skit2 je, malu sey dgn big boss hehehe...nie semua gambar curi2 je bila big boss bangun hahahahaha....Gambar i sengaja diblurkan skit coz tengok muka org penat cam siap je kan hehehehe....Memang OK kalo uols nak gi situ holiday, hotelnya mmg cantiks...tempatnya dekat je dgn stadhuys & jonker walk and also river cruise....memang sesuai cuma rate nye mahal je lah....sekali sekala apa salahnya tak?

Neway, have a wonderful wiken ya uols....till then take care.....

13 comments:

ch@ said...

wuhuuu, santeknyaaa. cuba byg kan ini rumah kita betul2. pengsan nak ngemas wooo. hahaha.

yg kecik comel tu, kek coklatkah kak?

Sharinginfoz said...

memang cantik, anyway yes hari ni dah Jumaat

Ati Masrif said...

salam,

yg tepi sungai tu kah...

amboi cepatnya siap

rATu kEBaYA said...

sis.. memang cantiklah tempat ni...

IdaShah said...

mmg cantek..mmg best lah klu pegi situ kan

POSH76 said...

canteknyer sis tapi rege mak aii...

Kamariah Awang said...

Naik betul nama Melaka sekarang ni yerk? Ma pun July ni ada lagi kursus di Melaka... Kalau jadi 3 kalilah nampaknya dalam masa terdekat niii.. Tapi... memang menarik sebenarnya..!

Cik Wanie Ghani said...

uish cantik sungguh tempatnya,
mmg berbaloilahngn ratenya kan...

patutlah terkejut,
kenapa diblurkan,
rupanya sbb nampak keletihannya yer,
hihihihihi:)

Eri-chan said...

cantik+mahal=tak mampu ok..

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya tmpat nie...tp mcm xramai org je sis...mahal yer?padanlah kot ngan senibina nya...

Dee said...

cantiklah hotelnya sis..wow BOD meeting buat kat hotel..tp sian u kena pegi..me..dok kat luar rilex2 je masa BOD..before je busy..

mummysyafie said...

cantik tempat ni sis..

ratna said...

Sis..walaupun muka penat tp sis nampak kurus ckit la