Monday, May 16, 2011

... beg aktiviti ...

W'ouls kalo gi berjalan2 or holiday ke kan....mesti bawa beg aktiviti Sapphire...beg nie ala-ala poket ajaib doreamon gitu ~ macam2 ada ~ hehehehe...

Nampak beg giraffe tu... benda wajib dalam beg tu are her pensel kaler, & buku kaler.  Then ada satu or dua toys * toys adalh ditukar lain2 sblum keluar rumah* and apa2 lagi barang yang boleh keep her occupied.  Kalo agak2 nak ke padang or tempat2 lapang ke kan, ada bekalkan bubbles *yg dlm botol kecik tu* gak...Iyelah, dengan Sapphire yg active 10 nie, senang kalo ada aktiviti beg nie kan...takde lah dia boring sangat kalo w'ouls nak lepak2 dlm bilik hotel sejam dua...ada gak lah aktiviti dia....nielah antara trick w'ouls to keep her quiet kejap...tapi kejap je lah...see dlm gambar tu, nampak tak dia cam cangkung kan...tu baru nak bangun & lompat2 atas katil..haishhhh!

Sebenarnya entri nie utk dikeluarkan hari jumaat last week....tapi blogspot ada problem skit kan, so, i autopublishkan utk kuar hari nie....

Selamat bercuti2 esok ya....Take care & enjoyyyy...
 

10 comments:

atty's said...

comeyny beg giraffe..
leh unty pinjam tak

miss nina said...

banyak toys dia
budak2..begini la

ZanaNordin said...

he he he h..gud idea ler sis
kalau batrice plak...nak kasi dia diam..umpan ler ngan buku and pensil kaler..sure dia diam..

Cik Wanie Ghani said...

alolololo,
comeynyer beg dier,
hihihihi....

oklah tue kak,
kalau dpt umpan ngn buku n pecil colour kan,
hihihi
:)

Softtouch [Hanim] said...

betul sis...anak sy pun kene umpan jgk mcm nie..mmg kene bwk beg aktiviti nie..

mummysyafie said...

hihihi...macam² isi beg tu sis.

nurHeart said...

itu sudah semestinye kan sapphire sweety, girl harus bwk beg kan kan ;))

eLLy said...

beg ajaib tu harus dibawa kemana sahaja ;p

sW33tdARLiNG said...

myself kalau kuar kejap2 takde laa bawak peralatan ajaib ni but aritu travel pi spore mmg bawak and bekalkan bebudak ni dgn barang2 mcm tu...

Pepel BoNda AmaNi said...

cuweet jerk...nanti amani pun cam nie la gamaknya kan..ada beg cute mute cam sapphire..