Tuesday, May 24, 2011

... alasan ...

Mode :  Exhausted *bukan ketiak acam ye*

If only dapat cuti & pegi for spa treatment....

Mesti i leh feel refreshed and nak blog pun laju je idea mendatang kan kan kannnnn *alasan sbb entri yg ntah apa2 nie*  :)

Sekian, harap maklum & terima kasih kerana memahami :D

8 comments:

sW33tdARLiNG said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Cik Wanie Ghani said...

nanti dah selesai semuanya,
bolelah akk pi SPA,
x pun mai sini,
wanie urut2kan akak
:)

rATu kEBaYA said...

sis... bila2 boleh ke spa.. tapi kerja kena siap dululah.. hehehe...

kalau ada yang sponsor lagi bestkan

Pepel BoNda AmaNi said...

terasa best...bila dapat urut2 manja nie kan....

wida said...

nak ikut gi spa...bestnya

wahida said...

bestnya kan kak...kalau dpt manjakan diri ni kat spa...i like!!

mummysyafie said...

nor pun penat giler tiz month sis. siyess macam nak terjun bangunan je..eh salah..macam nak terjun atas katil je.

Softtouch [Hanim] said...

betul sis kalu dpt p Spa mesti fresh je rasa...