Friday, April 15, 2011

... UFO ...

Eh apa tu????   UFO ke....ooo nehi nehi....it's SILKLITE....


Meh tengok apa kegunaannya...Rasanya bateri operated kot...lupa nak check out laaa....Ok, memula kita on kannya, how?  Sila tekan butang kat tengah tu untuk on kan...


Lepas tu kakinya yg mulat2 tu akan gegar & ada kuar kaler2 gini...

Lepas tu apa lagi...letak le kat kaki or badan utk diurut2 manja....

Geli Sapphire diurut gitu hehehehehehe....Alat nie leh guna utk urut2 kaki or badan...tapi tak ler semahal sekuat Ogawa tu...ada salesgirl datang opis jual kat budak2 opis dia and SH dah terpengaruh nak menerai...terbang RM19 tapi berbaloi gak le coz yg slalu guna nie adalah isteri SH yg comel lote nie...memalam bila dok sensorang layan tv, ambil ler benda tu urut2 tapak kaki..best gak ;)


Ok lah dah nak weekend kan...bestnya ....
Take care ya  uols.....

13 comments:

Cik Wanie Ghani said...

amboi bestnya dpt diurut-urut pakai bende alah tue,
nak jugakah satu,
hihihihi:)

azzey said...

yelah..dh nak weekend kan. blh teruskan aktiviti mengurut tu weekend nih...hu3...*gurau je*

p/s: Farah AF tu mmg dh bertudung betul...:)

Pepel BoNda AmaNi said...

yeah weekend hari yang paling di nanti2kan...

nieda said...

oklah tu, harga pun murah.

oranglidi said...

wah...bestnya...happy weekend jugak sis..


New Entry: COUNTDOWN

wahida said...

eh, mcm menarik pulak benda alah ni..murah pulak tu...boleh urut2 manja kaki tu kan kak...

mummysyafie said...

sis, kat rumah dah ada ni. kaler pink lagi wawan pilih. aritu beli RM10 je..tapi takde lampu² macam ni

Softtouch [Hanim] said...

sy ada satu sis alat urut manja nie..heee...bergetar je bila kita on kan dia..heeeee

Kamariah Awang said...

Aduuuii, bestnya kalau ada yang urut2 gitu!

POSH76 said...

Auntie nak pinjam bley...betul2 leh urut ker tu sis

sW33tdARLiNG said...

i put ada massage macam ni tapi takde kuar lampu.. mmg syiok dapat urut2 kat badan...

@xiM said...

aisehhh ingatkan apa lah tadi tu.heheee

nurHeart said...

mende bulat tu saye pun ade beli 1, sesekali jek guna (psl slalu lupa mende tu ade), yg selebih nye alya buat main hehe..