Tuesday, April 12, 2011

... tak sabarnya ...

Tak sabarnya nak balik today....nak jumpa my bonda yang dah selamat mengerjakan umrah bersama my 2nd bro & wife & also my aunty & uncle....

Nie pic yg my SIL mms kat i last week rasanya....jeles sungguh i...bilalah i pulak dapat merasa ke sana....Doaku, insyAllah one day akan ku sampai jua......Counting the hours nak jumpa dorang and dengar stories of their wonderful journey......

14 comments:

wahida said...

ish...sama giler muka mak akak ngan akak..mula2 ingat akak td...hehehe...

insyaAllah kak, semoga kita dpt pergi ke sana jugak satu hari nnt...amin...

Dee said...

lepas ni simpan duit gi sana ye..no vietnam, no bandung..mission kena accomplish..eh..mmg sis ikut ur momlah..sejibik..syukur dia dah balik dgn selamat..

mrsharis said...

salam sis..lama tk menjengah.
Semoga kita diberi peluang untuk jadi tetamuNya. Insyaallah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mama eida baru jerk berlepas ke sana hari sabtu hari tue..huhuhhuhu rindu dia jugak...

eLLy said...

Insyallah ade rezeki kita kesana ..
i pun teringin nak ke sana ..
Insyallah ... Amin amin amin

Kamariah Awang said...

Syukur selamat kembali ke tanah air. Sesiapa yang kesana memang takkan lepaskan peluang untuk berposing depan kaabah macam tu...! Ma pun! Hihi...

Softtouch [Hanim] said...

Alhamdulillah, mak sis dah selamat mngerjakan umrah..InsyaALlah akan tiba masa sis jugak utk kesana..sama2 kita doa yer..

GreenJade said...

Ahadulillah syukur yr mom dh kembali ke tanah air sis..Insya Allah jika kite slalu berniat ke sana..InsyaAllah Allah permudahkan :)

errr sis...u byk iras2 wajah yr mom lah hehe

nurHeart said...

alhamdulillah.. selamat kembali buat mereka semua :)

sis, suka tgk muka sis, lembut je, sedap mata memandang just like ur mom :)

azzey said...

Saya pun dh lama pasang niat nak ke sana. Insyaallah, amin

POSH76 said...

bessnyer kan sis dapat pi tanah suci..tgh menabung insyallah...amin

sW33tdARLiNG said...

wahh mmg tak sabar laa nak jumpa bonda tercinta kan.. mesti dah rindu abis dah tuuu!

rasp said...

wahida,
: sropa ek hehehehe...insyaAllah one day nanti ya sis...

dee,
: dah lama buat penyimpanan tapi lum cukup...insyaAllah sampai seru, sampai lah ke sana nanti...

lia,
: insyaAllah...

eida,
: semoga segala urusannya di sana akan dipermudahkanNya...

elly,
: amin...

Ma,
: iye kan Ma...hehehehe

hanim,
: amin....

greenjade,
: insyaAllah...iye ke sis *ihiks*

nurheart,
: malu i *blush*

azzey,
: insyaAllah one day kita dapat pergi sis...

posh,
: sama2 lah kita menabung...

amy,
: a'ah...mmg windu...

mummysyafie said...

insyallah sis, mudah²an sampai juga rezeki kiter ke sana nanti