Monday, April 25, 2011

... syukur alhamdulillah ...

As salam my fwenz....how's your wiken?  I syukur sangat-sangat coz everything went well.  Hari Jumaat lepas dapat call dari tadika Sapphire mengatakan dia demam.  So, w'ouls half day je keje haritu.  Balik amik Sapphire kat tadika, terus ke klinik.  Demamnya baru nak mula. 
Balik umah makan ubat...I stayed up sepanjang malam, tuamkan dia...Syukur sesangat coz hari Sabtu pagi demamnya dah kebah and dia terus sihat sampailah hari nie.  Syukur alhamdulillah....

Plan sebenarnya nak ke konvo Aqua.  Tapi disebabkan Sapphire tak brapa sihat.  Dia terpaksa rehat dulu kat umah dgn SH.  I gi dgn Agate je ke konvo Aqua.  Bagus gak bawa Agate.  Bagi dia semangat nak 'berjuang' kat skolah dia plak.  Neway, berbalik ke real stori...

I gi lewat skit.  Aqua dah sememangnya tidor kat sekolah dia hari Jumaat tu coz ada rehearsal...So, i tak kisah sangat le if I pegi no seat pun, tapi i bersyukur sekali lagi coz ada seat for us and the best thing is I sampai ngam2 je dekat timing dia nak amik scroll.  Syukur alhamdulillah....  Berkonvo-konvo lah dorang nie.  Bunyi cam dah habis blajar kat U je hehehehe...zaman skarang budak tadika pun ada konvo :) Dolu2, zaman2 i lah, yg tamat U je merasa konvo bagai kan.  Neway, gambar2 Aqua masa amik scroll tak clear...hopefully, gambar dari skolah dia nanti clear le...
Well, his ending at this school is jez a beginning to his future..All the best my son...Smoga impian mu tercapai...Nothing comes bergolek gitu je without any hard work k....U jez have to study hard & smart and sentiasa berdoa kepadaNya.  Ibu akan sentiasa berdoa kepadaNya and i'm alwiz here for you ok....

12 comments:

Joy said...

zaman kita dulu..bertahun2 nk pakai jubah konvo kan.. ;)

eLLy said...

morning laling.. miss me? busy cikit la :(


Tahniah to Aqua ...

cikpia said...

congratulations aqua!!!!!

Dee said...

siap ada convo u..bestnya..congrats to him..

maya amir said...

i dulu tadika pun tak pegi.. merasa konvo mase degree jek heheh.. btw kak, ni konvo kat mana? kat alam shah ke kak?

syanasaid said...

sian jek gambar sapphire atas tu
tp da sehat kan..alhamdulillah

amboiii siap ade jubah bagai

rATu kEBaYA said...

tahniah aqua...

atty's said...

semoga sapphire cepat sembuh..

to aqua..tahniah..

GreenJade said...

wah siap ade konvo bagai gitu..kite dolu2 bejanggut nk tggu konvo kan sis hihihihi

syukur sapphire dah kembali sihat..risau budak2 tecit kalu demam nih..

mungelily said...

congratz aqua :)
ibu dia pun santek!!

Cik Wanie Ghani said...

amboi siap ada convo tue,
apapun tahniah buat aqua,
:)

ch@ said...

lepas kita SPM kita dah pakai jubah kak, 2001. ambil sijil tamat berhenti sekolah, yeye je ala-ala konvo. hahaaa.