Friday, April 8, 2011

... Secretarys' Week Luncheon ...

As salam my fwenz...hari nie bersiaran lewat skit...dok collect gambar2 masa gi Secretarys' Week luncheon tu...i tak amik byk pics with my hp pun...ye i guna hp je tau hehehehe...

Dapat goody bag tapi rasa cam lahai...boss bayor tiket memahal dapat nie je...patut letak ler byk lagi benda kannnnn tapi tetap bersyukur dpt benda2 free nie :D


Nie geng-geng opismate yang join i....yg gambar atas tu, yg tepi & tinggi skali tu, salah sorang big boss i nye wife, Datin A...dia bukanlah staff ya tapi dia join w'ouls sbb minat lagu2 anuar zain hehehehe...

Nielah en anuar zain yg membuatkan a great show that evening.....oohhh mc nye adalah Fahrin Ahmad....

I tak dapat bergambar dgn Anuar Zain...malas nak q panjang plus malas nak rebut2 u...tapi see see....I bergambar dengan Fahrin hehehehehe....

Tapikan ada incident yg tak leh dilupakan...kami pergi 2 kete...i drove my car and my fwen drove another car...leh tak dia lupa nak isi minyak...sib baik kejadian lepas show... Tak leh start enjin ko hahahahaha...haruslah i gi beli minyak and tuang kan for her hahahahahaha...pecah pewut w'ouls dok ketawa lepas tu...

Overall, we had a lovely and enjoyable day...

9 comments:

wahida said...

Fahrin Ahmad? hehehe...sikit saya x jeles kak sbb saya tak minat dia..hehehe...

boleh lak member akak lupa isi minyak...nasib lepas show, kalau x, kempunan la nk tgk anuar zain ye kak...hehe...

syanasaid said...

jeles!!
hahaa pakai glemer2 skeali minyak abis ek
haha nasib la bukan tgh2 jalan tu

:: noremy bte rahmat :: said...

ohw fahrin ahmad.......

p/s:encem tak dia kat luar?

Dee said...

jeles giler taw!! mencikkkk!!

Rinna said...

Wahh bestnyaa..compnya sponser gi luncheon secretarys week.. bertuah ler..kan.. dpt pergi.. dpt plak tgk anuar jeng curlast.. :)

mungelily said...

eheheee fahrin n anuar zain!!
auwww hot guy...hehehehe

mummysyafie said...

bestnya dapat amik gambar ngan fahrin. syok dapat boss camni...sporting erkk Datin tu

nurHeart said...

wahhh.. abg nuar & fahrin, best2.. =)

sW33tdARLiNG said...

jelesssssssssssssss.... fahrin pun mantop hokeeeeyhhh!