Tuesday, April 19, 2011

... saba ek saba ...

Saba ek saba...eh tetiba soh saba...apa kes nie hehehehe sebenarnya nak stori w'ouls gi lunch lepas gi umah my kezen tu.. W'ouls makan kat Restoran Saba....
Food adalah super duper yummylicious....makan nasi dia saja dah sodap...tapikan i dah lupa laaa nama nasi dia nie...w'ouls amik 2 pinggan nasi large & 2 ayam separuh...masakan lain2 makan untuk 4 org...tu pun ada balance nasi & ayam lagi.  Sambal tu memang dorang bagi, sedappp :)  Air w'ouls order air gas dia tu...perisa pineapple, apple dgn stroberi, memang sedap sampaikan my doter order 1 bottle utk tapau balik umah :D...memang leh repeat lah ke restoran nie.  Oh! Harga total w'ouls makan hari tu lebih kurang RM50 gitu.  Reasonable lah with the portion....
Mana model kecik blog i?  Sapphire dah tidor dah time tu..kejut dia tapi dia kata nak sleep...penat sangat bermain & berlari masa kat umah my kezen lah tu...see she sleeping in my arms.  Dah besar dah dia, sampai i tak larat nak carry her ~ nie dok tunggu SH amik kete......

In case uols nak tau kat mana Restoran nie...Alamatnya :

Ada sesapa nak blanja i tak? ;)

18 comments:

mama iris said...

okeh sudah bookmark your entry in case tetibe ada nak pegi cyberjaya....hhehhehe....

Joy said...

paling dekat kt jelatek tu...bila nk try jugak ni ;)

POSH76 said...

Memang tak leh sabar ni...tingin nak pi gak

illafira said...

mmg slalu makan kat sana.. berbaloi dan sedap..

wida said...

feveret hubby sy ni...

SyaNa said...

skrg ni byk kan restoren arab
kena pandai cr yg sedap jek la
bile kawan2 blogger ckp sedap mmg harus torai ni

tq sis

rATu kEBaYA said...

sedap.. harga pun berpatutan..

mummysyafie said...

ok gak harga dier sis..tengok tempat macam GAH kan..tapi harga berpatutan

Pepel BoNda AmaNi said...

ala baru nak suruh sis belanja eida....:P

atty's said...

lom pernah lagi dtg makan kat sini..

ingat nak suh sis belanje i..hihihihi

Cik Wanie Ghani said...

uish,
nanti trun KL,
nak kena pi terjah jugak nie,
hihihihihi....

sedap tue:)

Dee said...

smlm dee mkn kat al-rawsha..mcm saba gak...bila tgk ni..teringat2 food semalam..hahaha..

~ Lady ell ~ said...

sampai skrng duk teringat kesedapan dier sis....

alahai...u dukung sapphire camtu sis...kesiannyer...2 2 kesian.

Love You Miss You said...

dah lama plan tapi x sampai2 gak...

next week kena gie jugak nie...

zahidah dihaz said...

nampak cam sedap je makanan dia...nyum2...


New Entry: TAMRA THE ISLAND

lily lotus said...

yer i pun pernah mkn kat sini. mmg marbeles!

nurHeart said...

yummy..!

Softtouch [Hanim] said...

ramai yg ckp saba sedap..xpernah try lg kat cni...