Friday, April 29, 2011

... rezki hari jumaat...

Rezki di hari Jumaat....dapat kuih cincin dgn dodol.  Dua2 favvy i....

Tahniah buat William & Kate *macam kawan-kawan je kan* for tying the knots...may u live happily ever after!

Suka tengok Kate...cantikkan dia, baju wedding dia pun simple & nice je kan... 

I pun suka lagu nie sbb iklan dorang le kan.  Best plak dengar....


OK lah uols...enjoy your loooooonggg weekend...Plan cuti ke mana tu?  Ke mana pun uols pegi...take care  & enjoy yourself ya....


*  Sis Elly, tq teramat sangat for your help tadi...sori lah ganggu u time keje...Thanks ya beb!

* entri yg patut kuar kul 2 ptg tadi tapi tersilap teknikal i save je lupa nak buat autopublish.  tak dulik, nak publish gak walopun malam nie :).....

12 comments:

cayrol said...

ohh... kuih tue nama kuih cincin. Aku baru jer tanya bini aku tadi kuih nie apa nama. Dia cakap tak tahu tapi rasanya sedap...

Tip elak lupa password windows atau internet

Softtouch [Hanim] said...

murah rezeki sis dpt mknan apa yg sis suka...suka dodol tu

nurHeart said...

sonok ye sis dpt rezeki hari jumaat, satu keras, satu lg lembut hehee :)

*x sempat tgk royal wedding live td tp dh siap2 set record, will watch 2moro morning ;)

Cik Wanie Ghani said...

nyum nyum,
sedap tue...

yg satu tue bukan ke kuih cincin kan,
wanie try rasa,
tapi x kena ngn tekak wanie,
x tau pasai pa,
hihihi

Nur Misnan said...

ohhhhhh... i lap itu kuih cincin
posto posto... hu3

'i do' lap kuih dodol...

wida said...

x pernah mkn kuih cincin tu..sedap ker

Joy said...

sedap kuih tu di mkn time tgk royalwedding ;)

mummysyafie said...

tak sempat la nak tengok royal wedding tu sis, kena kerja sampai lewat malam plak hari tu.

tapi for sure ada ulangan kan

Kamariah Awang said...

Oooii ma pun suka jugak kueh cincin tu... Masa ke Sarawak kueh tulah yang ma cari dulu..! Dia dibuat dari gula apong sejenis gula dari pokok nipah.. macam gula melaka gitu.. Aiii siap dengan info cik kamariah! hahaha..

sW33tdARLiNG said...

i tak berkesempatan langsung nak tengok wedding tu sis...

maya amir said...

aah suke kan tgk kate & will..and i suke kuih cincin tu:)

Eri-chan said...

kuih tu sedap ok. kuih tradisi sabah,..hehe