Tuesday, April 26, 2011

... Pesta Buku Antarabangsa KL ...

Uols dah terjah ke lum?  W'ouls dah gi..hari Ahad lepas...masa tu hujan lebat tapi dah sampai parking kan, terjah gak le ke....

Tapi sib baik SH tau ada 'terowong' nak ke PWTC tu dari tempat parking station bas tu...memang w'ouls tak basah langsung le...Umat punya lah ramai....memula ingat kan senang bawa Sapphire sbb dia dah leh jalan kan.  Tapi disebabkan orang ramai, kesian plak tengok dia jalan celah2 orang tu...bukan orang perasan ada budak kan...dia terkena beg lah, org terlanggar dia lah...so end up w'ouls carry dia...gamaknya w'ouls pegi dah lewat so sbb tu org ramai kot...ntah le...

SH memang dah aim nak beli buku xpdc merdeka  nie...Masa time tu dapat plak dia jumpa dengan Kapten Azizi hashim tu...hepi lah kawan :D  dapat autograph, dapat bergambar and oso dapat bersembang2 dengan Kapten Azizi nie.  Tengah syiok bersembang ada VVIP datang, w'ouls pun beredar le...terjah gerai2 lain...


Nie lah buku, motor & route with regards to xpdc merdeka  tu...kata kapten azizi "nothing is impossible" wah semangat je dengar kata2 dia tu :) tahniah! Malaysia boleh...


Lepas memasing dapat lah satu dua buku, w'ouls pun bergerak pulang.  Ibu mereka gak yg tak dapat sbb asyik lah dok keep a watchful eye on sapphire, takut dia hilang...Takpe, lum habis lagi kan book fair nie...masih ada masa i nak terjah, kalo rajinnnnnn  :D

Jom pakat terjah :)

11 comments:

Cik Wanie Ghani said...

bestnya akak dpt pegi pesta buku,
wanie nie jauh,
kalau duk kat kl,
mmg dah sah2 wanie akn terjah punya,
rembat & borong novel,
huhuhuhu

wida said...

kesian plak saphhire..
x penat ker jln jauh2 tu..

wahida said...

malas nak pegi sbb mesti susah nak carik parking kan kak..alasan...hehehe....

rasp said...

CW,
: tu laaa kalo dekat leh terjah kan sis...

wida,
: tak perlu lah u kesian kan dia...dia nye energy superduper kalah bateri energiser tau sis hahahhaa..w'ouls yg penat nak ikut dia :D

wahida,
: eh sis...leh parking kat station bas sblah pwtc tu...u parking kat bawah, then cari terowong ke pwtc...dekat je...cuma tak tahan umatnye lah...terjah last date leh dpt lagik murah tau...

POSH76 said...

dah lama tak pi pesta buku bess jugak ni.....kalau bawak budak kecik kena hati2...

Pepel BoNda AmaNi said...

dah lama xp pesta buku..kekekkekeke sangat pemalas kan..cuba pesta lain...kompom laju..lalalala :P

nieda said...

boleh pergi ni...suka sgt pergi tempt mcm ni

lily lotus said...

rajinnya u pergi sis. thumbs up!

nurHeart said...

best nyaaaa~ klu dekat ngan jb ni dh lama saya terjah..

mummysyafie said...

rajin akak pegi erkk..nor plak tertinggal aktiviti last week..almaklum lah sis, diduga dengan macam² last week

Softtouch [Hanim] said...

bestnya sis p pesta buku..sy rasa dh lama sgt x p sini..masa bujang dulu rajin jgk pegi sbb nk beli novel..heeee