Monday, April 25, 2011

... my precious gems ...

Lepas habis berkonvo bagai, w'ouls terus balik umah dulu.  Amik SH & Sapphire yg dah sememangnya sihat walafiat...takde melepek2 dah...mulut potpetpotpet je hehehehehe...W'ouls terus ke asrama Emerald plak.  Sesi makan2 and sembang2....

Birthday girl yg request takmo kek tapi ibunya beli gak kek nie :)  Dia cakap takmo potong masa tu, dia nak bawa naik asrama share dgn geng2 baik dia.  OK lah no hal....Sib baik ada roti2 ban planta i bawa extra...leh le dishare2 makan sama2....tak cakap awal2 nak makan kat bilik boleh i bawa extra food kan...pandai2 lah dia nanti nie...

Berposing sebelum pulang, dah cakap nie nak masuk blog. *kena dapat izin dorang baru leh masuk tau hehehehe*  Dari yg eldest to the youngest...See Sapphire dah sihat kan :D  Now, agak susah nak amik pics dia...macam2 aksi & expression muka dia buat tau...Neway, we had a lovely time with Emerald that day, a simple celebration for her :).

My precious gems : Aqua, Agate, Emerald & Sapphire, Ibu love uolsssss sooooo much!!

12 comments:

wida said...

wah..sweetnya dioarg.
saphhire comel sgt

Sharinginfoz said...

baguslah dah sihat sapphire.. ceria2 selalu

Dee said...

wah..kemain lagi sapphire...dah pandai posing2..

POSH76 said...

kan main si kecik tu main kenyit2 mata yer kiut sangat ur kids

wahida said...

dah besar2 anak2 akak..tapi akak maintain cun/muda jer...

sapphire ni comel la kak...dia buat gaya gitu laaaaaagi dia nampak comel!!

PerantauSepi1306 said...

meriah tul ur children sis.. sukak je nengok.. dari abg sampai ke adik sumenye berjaya belaka..

amboi si saphire tue... kenyit2 mata tawww... shumelll sgt :D

Cik Wanie Ghani said...

amboi si saphie tue sakan berposing kan,
ngn mata dier,
hihihihihi....

gerammmm

a-as said...

hi sis..

lama tak tinggal jejak.. ;)

bukan senang nak tengok gambar ur kids together2 gini kan..so cute.

ch@ said...

seronok tangok gambar anak-anak tersenyum riang macam ni, dah nampak karektor masing-masing kak, lagi2 si kecik tu.

zahidah dihaz said...

seronoknya diaorang..kitaorang adik beradik susah sikit nak bergambar ramai2 melainkan raya je...hehehe



award for you @ http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/award-dari-sis-deqlis.html

Kamariah Awang said...

Alhamdulillah.. bahgia sangat nampaknya yer Rasp kalau anak2 berkumpul..!

mummysyafie said...

seronok tengok anak² sis dah besar..