Wednesday, April 6, 2011

... kepenatan ku ...

Hari Sabtu lepas...sesungguhnya membuatku kepenatan yg amat....Kul 5.30 pagi dah bangun tau...nak siapkan bekfas lite2 and oso nak siapkan nie ha...sireh junjung yg sempoi nie utk majlis merisik/bertunang my BIL...
I tak buat malam seblum tu coz i guna sireh k*l**g so sireh tu cepat layu kan...kalo sireh kampung/melayu rasanya malam seblum tu dah leh settlekan....Then kul 9.30 am dah bertolak ke TTDI...janji nak berkumpul kat Masjid Al-Taqwa *kalo tak silap namanya* sblum berkonvoi ke umah tunang BIL i tu...
Gambor tak amik byk pun...coz my BIL dah ada his team of photographers...so i amik skit2 je...syukur alhamdulillah, majlis berjalan lancar....oh ya...bunga ros hitam tu kan i ckp i tak kenan...i dah ganti bunga kaler silver...baru bangkit skit kan...ok lah kan hantaran yang i buat tu....SH & famili semua puashati so i pun berpuas hatilah...neway, tahniah buat my BIL & tunangnya....

Lepas je majlis, habis dlm kul 1 gitu... w'ouls terus shoot balik umah...cepat2 solat & bersiap and terus ke IB...layan Lat Kampung Boy sebuah Musical tu....tapi sayang i tertinggal hp i....so no pics was taken, ada amik dgn hp SH tapi ntah sabotaj apa ntah, gambar i tak menjadik huhuhuhu...gambar tiket nie pun i amik earlier kot sblum gi IB...i rasa masa tu lah i letak hp kat katil and that's it lah kan... tiket tu SH dapat coz company dia ada buat contribution apa ntah le...ahkak suka je dapat gi tgk teater nak2 tiket free kannnnn....overall citer dia ok lah entertaining....tapi agaknya coz w'ouls kepenatan, ada gak part2 yg i rasa nak lelap je mata nie hehehehehe...
Habis teater, balik umah, rilek2 jap sblum keluar antar my SIL balik umah dia kat Shah Alam....by the time w'ouls balik umah dah nak kul 12 malam....perggghhhh kalo uols lah kan, tak ke penat seharian ke sana sini  gitu....memang hari sabtu tu adalah hari kepenatanku :D....
 

9 comments:

Ati Masrif said...

berbakat sis ni

ati ni jenis tangan keras
mmg tak menjadi bab2 gubahan ni

atty's said...

cantik sis hantaran..lagi lepas sis ganti ngn bunga kaler silver, baru naik serinya

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah kreatif la sis nie...buat hantaran sirih junjung cantik....
wah tengok LAT nyek..jumpa kak dee tak.??? ehhehe bestnya tengok teater...

wahida said...

saya tak pernah tgk teater kak...huhu...

p/s: cantiknya sireh junjung tu, simple tapi menawan...

syanasaid said...

lawa sirih tu

aiyoo sis dr pagi smp lewat malam dok ke sana sini
saya yg baca ni pn rse penat

☆ lieya latif ☆ said...

uhuuu pandai ar sis buat sirih junjung.....kire cun tuh...ade bakat rupenye......lagipun sireh junjung ni buat simple2 camni lagi berseri2...kene sgt hijau ngna putih bunge tu.....

bestnye sis dpt tgk teater kampung boy tu...lieya selalu rajin layan kat tv jek ngan anak2 heheeheh

mummysyafie said...

nor belom tengok lagi Kampung Boy ni..

sW33tdARLiNG said...

10sc gak i nak pikir apa benda laa k*l**g tu... ahahaha finally, i got it!

rasp said...

ati,
: skit2 leh le sis...

atty,
: selagi i tak puas hati, mesti nak adjust2 hehehehe...

eida,
: dee gi malam lah sis...i gi siang...tu aaa rugi tak jumpa kan...

wahida,
: insyaAllah one day nanti kita gi tengok nak *ihiks*

syana,
: tq...penat kan...

mummysyafie,
: nanti gi tengok k..eh sempat ke hehehehe

amy,
: ngehehehehe...
lieya,
: tolong2 je buat sis...suka tgk teater nie sis..i minat...