Tuesday, April 12, 2011

... keje di luar ...

Sebenarnya today nak stori pasal benda lain, baru perasan i tertinggal pendrive i kat umah ~ sungguh careless me ~  so nie godek2 pics yg ada kat opis untuk dijadikan n3 pagi nie hehehehe...

For the past few weeks most of the time i keje diluar...bawa keje2 opis i ke sini coz my big boss bersidang kat situ....kat mana...kat tempat nie lah, bak kat datuk ct, biarlah rahsia gitu hehehehe, sila jgn betulkan gambar itu sebab sememangnya sengaja diblurkan ...


Sbb tu cam tak cukup je masa i nak buat itu ini...syukur alhamdulillah, start minggu nie w'ouls dah fulltime semula kat opis nie :) Oh btw, tu lah pengganti sis Ima yg dah resign setahun lalu....now i dah ada teman baru kat opis nie and tak lah keseorangan.  So pada sis Lala *nama samaran*, welkam and buat keje baik2 tau *ihiks*......

8 comments:

sW33tdARLiNG said...

no wonder laa u jarang ber BW lately but sis.............

u looks slim laaaaaaaa!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah klu kena keja luar memang rasa xcukup time nak buat keja2 sampingan nie kan..(BW) kekekkeke...sis...slimming beauty nampak..kekekek :P

rasp said...

amy,
: tu lah pasal sis....jgn tertipu dek gambar...

eida,
: kan sis...mmg tak cukup masa...sis, sesungguhnya saya adalah tidak slim...itu hanyalah sbb pandai posing hahahahaha

POSH76 said...

takper sis ada masa kene choose priority 1st walaupun dalam hati tetap ingat blog

Sharinginfoz said...

Seronok gak kadang2 kerja kat luar kan, diff environment

Dee said...

i know2..dpt hadiah tak? hahaha..sis..kata nak pindah..ke mana eh? and bila?

oranglidi said...

bestnya kalau dapat kerja kat luar...tapi tak mo lah pergi site...hehehe...



New Entry: A PERFECT GIFT | PEN?

GreenJade said...

kdg2 sonot tukar angin keja luar..tp yg x thn nye...lotihhh uhuhu