Friday, April 22, 2011

... Happy Birthday Emerald ...

Happy Birthday Sayangku Emerald....


How fast you've grown my baby, tapi dah dewasa camne pun u'll alwiz be my baby...bukan u je, all ur siblings :D  Belajar rajin-rajin ye sayang, dok kat asrama tu, pandai2 jaga diri, kawan biar ramai dan jgn cari lawan....Ibu berdoa semoga Emerald will grow menjadi anak yg solehah, adik & kakak yg bertanggungjawab dan penyayang, insan yang mulia, dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, dilindungiNya selalu dan semoga sihat sejahtera...

I love you sooooo dearly!


*  tak sabar nak jumpa dia esok....celebrate lite je kat school dia ;)

12 comments:

mama iris said...

cantik anak dara tu yaaa...hepi birthday emerald....semoga jadi wanita yang solehah....

atty's said...

selamat hari jadi emerald..semoga berjaya dalam apa jua yg diceburi.amin

Iman's Umi said...

wah lama x dtg sini, datang2 je dh birthday anak dara, happy birthday Emerald, sy doakan smg Emerald jadi seorg anak yg berjaya di dunia dan akhirat.

syanasaid said...

hepi bday emerald
:-)

belajar rajin2 ok

rATu kEBaYA said...

Happy birthday Emerald.. semoga berjaya

fiza said...

♪♫ Happy birthday emerald ♫♪. Smoga menjadi anak yg solehah & berjaya ^_^

Dee said...

Happy Birthday Emerald..moga dia jadi anak yang solehah..and a good sister..

POSH76 said...

Happy birthday emerald..comei anak dara u sis..cam mummy...

Cik Wanie Ghani said...

happy birthday Emerald,
moga panjang umur & dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yg baik...

take care n smile alwaz:)

wida said...

Happy besday emerald.
semoga menjadi anak solehah..amin:)

miss nina said...

happy belated birthday emerald.
may Allah bless.
semoga jadi anak yang solehah. amin

rasp said...

mama iris,
: amin...moga2 lah sis...

atty,
: amin...tq

iman's umi,
: *ihiks* amin...tq sis

syana,
: tq sis...

ratu kebaya,
: sama2 kita doakan sis...tq

fiza,
: sedap sora mu *ihiks* tq

dee,
: amin....thx beb!

posh,
: auuuwww malu i...thx sis...

CW,
: amin...

wida,
: amin..thx sis

miss nina,
: insyaAllah...amin tq sis