Tuesday, April 5, 2011

... hadiah saguhati ...

Semalam dapat posto posto dari Sis Hidayati sebagai pemenang hadiah saguhati My Sleeping Angel Contest..

Thanx ya sis for the gift...Tak sabar nak buat aktiviti lekat2 kat dinding nie...Kena tunggu weekend baru leh buat... Ni gambar sticker tu...cute sangat, Sapphire pun suka "Wah! ada sheep!" katanya....

Ni gambar yang menang hadiah saguhati tu. 

1st time nie w'ouls menang contest gambar2, walopun consulation tapi gumbira hati w'ouls cam menang 1st prize :D.  ...  Oh! congrats kepada pemenang2 lain juga and to Sis  Lady Ell, memang sesuai lah Aariz menang 1st prize tu :D

Again Sis , thank you sooo much.  Semoga bertambah2 murah rezki u sis..

14 comments:

Cik Wanie Ghani said...

wah tahniah buat akak,
mmg cuter apa si kecik te tido,
jarang jumpa mcm nie,
hihihihi:)

wida said...

comel..tahniah sis & sapphire:)

Aanas said...

alolo, comelnya sambil berdiri sambil tido.. hehe.. sib baik tak jatuh..

tapi memang la kan, kalo menang hadiah tak kira la tempat keberapa pun, musti excited semacam kan.. :) apapun, tahniah..

rATu kEBaYA said...

hehehe.. tahniah sis..

Sapphire tu.. boleh pulak tertido macam tu.. comel je

wahida said...

tahniah kak...

mmg sapphire ni comel...nak2 lagi tidur mcm tu..rasa nak tepuk2 je vontot dia tu...hehehe...

eLLy said...

tahniah.. ade gak rezeki di situ ..
suruh sapphire nayanyi cikit,
'baba black sheep..'

lily lotus said...

memang berbaloi2 dia tido posing gitu!

nurHeart said...

congrats, saphire dear! ;) nnt show us ye hasil aktiviti lekat2 dinding tu :)

Softtouch [Hanim] said...

tahniah sis...mesti bertambah cntiklah bilik sapphire lepas dah tmpal2 tu

Kamariah Awang said...

Tahniah2.... Memang patut menang pun! Ada ke tidur dalam berdiri? Hihihi..

Sharinginfoz said...

Tahniah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tahniah shappire cute mute tido cam tue...kekekkekekeke...nasib baik xjatuh...

sW33tdARLiNG said...

wahh cantiknya sticker tuuuu!

~ Lady ell ~ said...

my hadiah tk sampai lg...:(